上一頁下一頁
發新話題

求教食人妻方法

收藏  |  訂閱
80  5.0k

引用:
原帖由 mc999 於 2015-5-18 09:24 PM 發表 查看引用來源
小弟25啦 仲小朋友?
而且見過食到人妻既ching有部份係同我都係差唔多大
你講緊食人妻~25歲算吧啦你!
5年後到30歲再開個個post

引用:
原帖由 mc999 於 2015-5-18 09:26 PM 發表 查看引用來源
因為樓上有人話我係慱比人插
所以我都好疑惑自己講錯左d咩
何況你邊到睇到我唔肯聽人意見呢?:smile_41:
人地話就係?咁就反應緊年紀同思想成正比
小朋友~~

引用:
原帖由 CdRoomBB 於 2015-5-18 09:27 PM 發表 查看引用來源

你講左一大段野 我都係覺得你去叫雞好過啦你

唔明想食人妻呢種諗法有咩問題
過往都見過呢到d ching都有開post講食人妻既經歷啦
又唔見你話佢地?:smile_45:

引用:
原帖由 CdRoomBB 於 2015-5-18 09:27 PM 發表 查看引用來源

你講左一大段野 我都係覺得你去叫雞好過啦你

支持!同意

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-5-18 09:29 PM 發表 查看引用來源

人地話就係?咁就反應緊年紀同思想成正比
小朋友~~

所以我冇認同佢講既野
但只係唔明d人係到嘈d咩姐:smile_45:

引用:
原帖由 mc999 於 2015-5-18 09:29 PM 發表 查看引用來源
唔明想食人妻呢種諗法有咩問題
過往都見過呢到d ching都有開post講食人妻既經歷啦
又唔見你話佢地?:smile_45:
人地食人妻 講感情 講感覺 講互相慰藉

而你打左一段野都好 我都係覺得你想搵隻自家雞?免費雞?的感覺  所以咪叫你去叫雞囉

引用:
原帖由 CdRoomBB 於 2015-5-18 09:31 PM 發表 查看引用來源

人地食人妻 講感情 講感覺 講互相慰藉

而你打左一段野都好 我都係覺得你想搵隻自家雞?免費雞?的感覺  所以咪叫你去叫雞囉

你冇睇到我之前講左d咩?
我已經講左錢銀唔係重點
想食人妻既最大原因係想同佢試下偷食果種刺激
相信唔少ching都係因為呢個原因先食人妻姐
所以就算要比錢去搞我都樂意咁做
如果你係要覺得我心態係想食免費餐既
我都冇辦法

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-5-18 09:27 PM 發表 查看引用來源

你講緊食人妻~25歲算吧啦你!
5年後到30歲再開個個post

係咁你點解釋人地都係20幾
但都食到人妻?
何況邊個話人妻只鐘意3x-4x既人?
唔比人妻鐘意後生仔?:smile_41:

隨緣

ps:食過幾次

憑睇你既心態…
完全冇尊重過女性…
只為求搞野…
我唸…多多好人妻點想都5會俾你食!
除非…餓到不憾既怪獸啦…lol

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆