瑜伽女

收藏  |  訂閱
29  25.0k

引用:
原帖由 butbutopen 於 2019-5-2 06:47 PM 發表 查看引用來源
師兄經歷可遇不可求,好令人羨慕。既然對方已成婚,回憶放在腦海應該最美麗
冇錯,無謂打擾人,佢幸福就好🤗

呢個真係好明
曾經有個做教跳舞既女友
雖然行唔到最後但真係一個美好既回憶
可遇不可求啊

引用:
原帖由 hin0116 於 2019-4-29 02:34 PM 發表 查看引用來源
曾經聽人講,識玩一定同瑜珈或者識跳舞嘅女仔玩,開頭都唔信,直到有一次……

幾年前,係某個app度識左個女仔,開頭都唔知佢有玩開瑜伽,直至有一日諗住約佢食下飯先知佢要上堂學瑜伽,幾經辛苦有一日終於俾我約到佢,本身係app度都有傾開性呢個話題,本來我都諗住食下飯唔會有下文,點知食食下飯,佢突然爆左一句,你唔係好想睇我做瑜伽咩? 佢都講到出面,我唔係唔去睇佢表演咁衰仔,即刻拿拿淋食完飯就去酒店
...
恭喜師兄食到好嘢!

睇youtube, 有nude yoga, 身形好fit, 睇哂隻鮑魚,正㗎!

人妻過幾年會出返黎玩
正呀黑絲

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 hin0116 於 2019-4-29 02:34 PM 發表 查看引用來源
曾經聽人講,識玩一定同瑜珈或者識跳舞嘅女仔玩,開頭都唔信,直到有一次……

幾年前,係某個app度識左個女仔,開頭都唔知佢有玩開瑜伽,直至有一日諗住約佢食下飯先知佢要上堂學瑜伽,幾經辛苦有一日終於俾我約到佢,本身係app度都有傾開性呢個話題,本來我都諗住食下飯唔會有下文,點知食食下飯,佢突然爆左一句,你唔係好想睇我做瑜伽咩? 佢都講到出面,我唔係唔去睇佢表演咁衰仔,即刻拿拿淋食完飯就去酒店
...
環保又用套,講乜九

引用:
原帖由 hin0116 於 29/4/2019 02:34 PM 發表 查看引用來源

...
瑜珈未試過, 芭蕾舞就試過, 不過一字馬同D柔軟度高既post 真係好正

引用:
原帖由 hin0116 於 29/4/2019 02:34 PM 發表 查看引用來源

...
瑜珈未試過, 芭蕾舞就試過, 不過一字馬同D柔軟度高既post 真係好正

巴打好艷福

前往最後回覆