上一頁下一頁
發新話題

求教食人妻方法

收藏  |  訂閱
80  5.0k

其實唔明點解話我唔係學野而係慱比人插?:smile_41:
請問小弟我講錯d咩呢?:smile_41:

引用:
原帖由 mc999 於 2015-5-18 09:14 PM 發表 查看引用來源
其實我唔知你講錯咩..但係你食到既話可唔可以介紹埋我一齊食?

引用:
原帖由 mc999 於 2015-5-18 12:54 AM 發表 查看引用來源
如題 小弟已經add左唔少人妻
但有兩個問題 一係就引唔到佢地講sex野或者冇興趣傾
一係就有傾 但就約唔到佢地出黎有進一步行動
想問有冇食過人妻d ching有咩計可以過兩招比小弟
麻煩幫幫手 萬分感激:smile_40:
你未夠道行囉..so simple

引用:
原帖由 mc999 於 2015-5-18 08:29 PM 發表 查看引用來源
人妻都算安全啦
而且有經驗
係網上見d ching直頭話係享受
真係勁想約到d人妻出黎搞野:smile_24:
人妻唔食小朋友~搵番屬於你自己嘅嘢
冇有妄想症

引用:
原帖由 4眼妹妹LISA 於 2015-5-18 08:56 PM 發表 查看引用來源

如果你心態想食免費雞。女人一定feel到。on9仔

就正如頭先所講撇除錢銀既野
我想約到人妻既最大原因係因為可以同佢一嘗偷食果種刺激
呢樣野係同雞搞野比唔到既feeling黎 而且就算當唔係食免費餐
真係要比錢既我都冇所謂 只係話如果有得簡 最好緊係唔洗比錢啦(開房錢除外)
所以如果要比錢可以一嘗同人妻偷食果種刺激感
我會樂意去比 相信唔少Ching都係因為想試呢種感覺先會搵人妻

引用:
原帖由 mc999 於 2015-5-18 09:14 PM 發表 查看引用來源
你不是要找人幫助才開post ma?
現在大家在給你意見,你反覺得俾人插?

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-5-18 09:18 PM 發表 查看引用來源

人妻唔食小朋友~搵番屬於你自己嘅嘢
冇有妄想症

小弟25啦 仲小朋友?
而且見過食到人妻既ching有部份係同我都係差唔多大

引用:
原帖由 mc999 於 2015-5-18 09:22 PM 發表 查看引用來源
呢樣野係同雞搞野比唔到既feeling黎 而且就算當唔係食免費餐
真係要比錢既我都冇所謂 只係話如果有得簡 最好緊係唔洗比錢啦( ...
小朋友你打錯字,係"㨂"唔係"簡"

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-5-18 09:23 PM 發表 查看引用來源

你不是要找人幫助才開post ma?
現在大家在給你意見,你反覺得俾人插?

因為樓上有人話我係慱比人插
所以我都好疑惑自己講錯左d咩
何況你邊到睇到我唔肯聽人意見呢?:smile_41:

引用:
原帖由 mc999 於 2015-5-18 09:22 PM 發表 查看引用來源
真係要比錢既我都冇所謂 只係話如果有得簡 最好緊係唔洗比錢啦( ...
你講左一大段野 我都係覺得你去叫雞好過啦你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆