上一頁下一頁
發新話題

求教食人妻方法

收藏  |  訂閱
80  5.0k

引用:
原帖由 小角色工作 於 2015-5-18 02:00 PM 發表 查看引用來源
我都想,不過要食得過同食得安全,有d 難
人妻都算安全啦
而且有經驗
係網上見d ching直頭話係享受
真係勁想約到d人妻出黎搞野:smile_24:

引用:
原帖由 lambchops 於 2015-5-18 03:02 PM 發表 查看引用來源
小朋友……乜你冇錢叫雞咩

如果有得簡 你都會想玩得黎又唔洗錢啦下話:smile_45:
另外撇除錢銀呢d野
D雞咁多人上過 萬一唔好彩到你搞果陣中左招惹左性病咁點算
人妻有經驗得黎 比起d雞又安全 玩得放心
仲要唔洗錢 識食緊係食人妻啦:smile_47:

引用:
原帖由 loveissimply 於 2015-5-18 03:29 PM 發表 查看引用來源
開口埋口就講食,咁你唔駛唸

我知呢d野要耐性 唔急得
唔可以一add就問人上唔上床
而我傾sex野都係本身傾左正常話題一排
到熟絡左先敢同佢地傾
但問題係大家都算係傾到興起
硬係約唔到佢地出黎
就係呢個位卡住左 唔可以有進一步行動

引用:
原帖由 mc999 於 2015-5-18 08:32 PM 發表 查看引用來源
如果有得簡 你都會想玩得黎又唔洗錢啦下話:smile_45:
另外撇除錢銀呢d野
仲要唔洗錢 識食緊係食人妻啦:s ...
如果你咁樣諗
我會祝你 永遠約唔到!! 講完

引用:
原帖由 mc999 於 2015-5-18 12:54 AM 發表 查看引用來源
如題 小弟已經add左唔少人妻
但有兩個問題 一係就引唔到佢地講sex野或者冇興趣傾
一係就有傾 但就約唔到佢地出黎有進一步行動
想問有冇食過人妻d ching有咩計可以過兩招比小弟
麻煩幫幫手 萬分感激:smile_40:
如果你約到..講聲OK?

引用:
原帖由 mc999 於 2015-5-18 08:32 PM 發表 查看引用來源
另外撇除錢銀呢d野
如果你心態想食免費雞。女人一定feel到。on9仔

引用:
原帖由 哥哥peter 於 2015-5-18 04:43 PM 發表 查看引用來源
用刀叉食~

peter兄你又係呢邊既?:smile_o10:

引用:
另外撇除錢銀呢d野
你開完呢個post仲想有得食人妻呀?

引用:
原帖由 4眼妹妹LISA 於 2015-5-18 08:56 PM 發表 查看引用來源

如果你心態想食免費雞。女人一定feel到。on9仔

師兄,你啲POST真係好KAI,你唔係學嘢...而博插.......

點解你可以引到咁多人圍插你既..爽唔爽?.?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆