上一頁下一頁
發新話題

水管傳

收藏  |  訂閱
193  50.3k

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-8-11 06:08 發表 查看引用來源

即係邊個?
share到150pages+果個啊

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-8-11 06:08 發表 查看引用來源

即係邊個?
最愛我老婆!

引用:
原帖由 雙勝王 於 2019-8-11 02:40 PM 發表 查看引用來源

最愛我老婆!
都唔明點解咁費心思,作咁多鹹古,係咪真係會有師姐,投懷送抱,想自己文中嘅主角呢。

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-8-11 15:50 發表 查看引用來源

都唔明點解咁費心思,作咁多鹹古,係咪真係會有師姐,投懷送抱,想自己文中嘅主角呢。
佢都係作?

引用:
原帖由 雙勝王 於 2019-8-11 05:40 PM 發表 查看引用來源

佢都係作?
我點知啊,冇交流過。

Like

呀水管哥,呢度打文自己開心就OK,假圖就無謂既,
好似我咁,由最紅既OFFICE妹妹時期就係度做CD-R多,
連埋而家呢個,咁耐以黎用過一兩個ACC,打過幾篇文,
次次都係奇妙既野先會打,普通扑野就好少打出黎;

以前打過篇文,有次去元朗即食個人妻,佢加我先仲主動約我開房,
一見真人,好靚女,仲要係佢餓到飛天,3個鐘不停,
D人又話我作,好啦,當時第一次出文,谷鳩氣,出左張見半樣既圖,
呀人妻做完第一次求我唔好用套,
跟手D人見我無用DOM又露左鼻以下,
咪又係有人屌我話我貼人破壞人家庭,
又叫我小心性病要驗身(多撚謝幾年前有份提醒過我既師兄,直到而家都一直小心無性病又無愛滋)。
好似我咁岩岩先同個見過幾次既網友開完房服侍完佢拍埋片,唔通又要貼黎益佢地咩:smile_15:

純文字記錄,有人認同咪開心下,覺得你假既咪由鳩佢地多謝睇哂囉,無必要理

妾不如偷是真的

爛尾了🤔

我都話衰咗咪做九哥囉,唔好pm我問咩人哋post la。
我响度"R"吹水打發時間,開心咪friend吓,要放火就唔啦!
我唔會爆"陰"毒要人死,網路世界係咁㗎喇!呢個post 出咗一個星期,咪好似睇大台啲劇日日有嘢寫。
我由出手溝miss到食完𦧲骨用咗8個幾星期,佢好我好,post 真相就死得人啦。
閂post 我又唔會,你翻睇咪當睇大時代囉!
有C兄鍾意我啲金句夠互動,亦有人話睇唔明大家年代唔同啫!冇話啱唔啱!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆