上一頁下一頁
發新話題

由唔認識去到做到SP既巨乳女人

收藏  |  訂閱
128  27.8k

由唔認識去到做到SP既巨乳女人

唔好意思,原來唔可以分開打

講起佢,就要講起兩年幾前一個麻雀既聚會
個陣時朋友約埋佢D FD 8個人開枱,抽完籤分兩枱就由晏就打到夜晚
開頭都無為意,打打下就發現另外一枱有一個好大波既雀友(之後稱佢為S小姐啦)
果日當然好唔專心咁打啦,因為一邊打就一邊諗點樣先可以同S小姐聯絡
打到最後走個一刻,我都係無勇氣同佢講一句說話

各散東西之後,我就拎起部電話,打開facebook
禁下我個FD既朋友圈有冇S小姐既FB
搵下搵下,真係比我搵到佢
而我就決定用FBMSGER同佢傾計
個陣時我都係博一博,因為唔係朋友send msg未必睇到

我: Hi!你係咪頭先起XXX雀會打完麻雀呀?

send完番到屋企都唔見S小姐覆機
諗住無咩希望就訓左
第二日起身禁著部電話竟然有驚人發現
就係...

S小姐: 係呀!你係尋日同房打麻雀既其中一個?

就係咁,我開始慢慢接近佢。
我: 係呀!你成日打麻雀架?我成日都爭一隻腳架,你有冇興趣?
S小姐: 好呀,你唔夠腳既時候試下搵我丫
我: 都得,咁你比你電話我呀,我約既時候搵你
S小姐: 9XXX XXXX

之後都約左佢打兩次牌,每次打都忍唔住望住佢豐滿既上圍(著到好密實但實在太大,果陣時唔知佢係咪墊左野)
傾談得知佢一個人住,亦都無拍拖,但諗唔到有咩藉口上佢到

直到有一次單獨約完食飯飲埋野送埋佢返屋企樓下之制
我同佢依家無車返屋企
佢竟然同我講
S小姐: 你上黎我度囉,有梳化比你訓
我: (我就扮哂野咁問)方便咩,你一個女仔
S小姐: 無所謂啦,你訓梳化咋嘛,又唔係同我一齊訓

我知道。我距離目的不遠已

如是者,去左佢屋企訓左幾晚梳化
但咩都無做過,最多都係睇下戲吹下水(但我就晚晚硬過乜咁)
然後有一晚,睇睇下戲佢話攰,我就話駛唔駛幫你揼下
佢竟然一口話好,咁我就隨便揼下
揼左陣佢就拎支油出黎話不如用佢捽下
我心諗: 咁似D情節既
落油幫佢捽,細佬就硬到唔知點,但又唔敢進一步行動
結果捽左一陣最後都係無行動,各自訓教

而我同佢既第一次係發生係之後個晚
食完飯上佢屋企同佢玩小遊戲,有時佢輸有時我輸
我輸佢就有時會滋我,飲左D酒迷迷地之下我就同佢講,你再滋我我今晚就訓你張床,你訓梳化
之後就繼續玩,我輸左佢都係咁滋我
我就同佢講

我: 今晚我訓床,你訓梳化

S小姐: 你就想!

雖然我唔知佢想唔想,但我心裡面其實真係好想

如是者我地繼續玩,佢繼續滋我
玩完我就粒聲唔出上左佢張床

我: 我今晚訓呢度架啦,邊個叫你係咁滋我
S小姐: 走開啦,無得咁無賴
我: 我講到明架嘛,唔理架啦,今晚一定訓呢度

S小姐無講野,留左係廳到
我就諗,會唔會係我諗多左?
過多陣見佢無入黎,我就同佢講

我: 好啦,我訓番出面,你番入泥訓啦
S小姐: 好耶!
我出番去之後,見佢入去上床之制
突然衝入去仆上佢張床

S小姐: 你又話訓番梳化
我: 你就想,話明你再滋我我一定訓床架嘛
S小姐: 咁狗架,算,唔理你,訓

熄哂燈之下,佢就背對住我訓
我個陣時又唔敢手多多,驚佢一陣話我非禮
點知等多陣佢話訓唔著,轉個身就滋我
我就乘機捉住佢對手,同佢講唔好再滋,如果唔係會捉哂佢對手先比佢訓
我一講呢句佢又再滋我,我即刻捉哂佢對手,攬實佢
佢反抗,但唔夠力
我慢慢用手隻佢個頭擰過我個邊,開始錫佢
S小姐都無抗拒,慢慢同我kiss
錫錫下我就開始摸佢個胸(心諗真係好大)
一邊摸佢個胸,一邊同佢脷疊脷
錫左一陣,我問佢

我: 你係咪想我搞你好耐
S小姐: ...

我見佢無答
就開始慢慢除哂佢D衫同褲
同手摸一摸下面,濕到一個點
就開始慢慢指插佢,而佢都開始呻吟
插左一陣佢就幫我含,個一刻真係好爽
含完諗住搞既時候先記得無套,佢竟然同我講櫃桶有
我一打開,心裡面講!哇,咁多個既!
都無理點解佢有咁多個,帶左個套就開始同佢搞
開頭入既時候佢覺得好痛,可能好耐無做既關係(佢之後咁講,我就咁聽)
做左一陣佢已經爽到反哂白眼

唔知係咪忍左好耐
個晚最後同佢做左4次,第2次仲要係係第1次射完之後即刻再做

我亦知道,我同佢唔只呢次

你摸到一對一筒,佢就摸一索,各有所求

引用:
原帖由 beast74mo 於 2019-8-8 05:35 PM 發表 查看引用來源
你摸到一對一筒,佢就摸一索,各有所求
我估佢果陣時應該餓左好耐

有幾大?
36F?
應該唔太瘦呱

引用:
原帖由 bee.ee 於 2019-8-9 05:38 AM 發表 查看引用來源
有幾大?
36F?
應該唔太瘦呱
大我5定6年
我有問過佢上面幾大,我唔記得左,不過無F都有E,因為我一隻手係揸唔哂
唔瘦,但都唔肥,中間多少少囉

咁去咁多次先開波...

師兄有無相?

有冇問佢點解成櫃桶都係套?好多男人上去過夜?定係兼職做G?

引用:
原帖由 BL131 於 2019-8-9 07:26 AM 發表 查看引用來源
咁去咁多次先開波...
冇計,因為無實質既行動

引用:
原帖由 持久力強 於 2019-8-9 07:43 AM 發表 查看引用來源
師兄有無相?
未有,但可以試下影

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆