上一頁下一頁
發新話題

我老公一星期內打左兩次機機都冇攪我。。。

收藏  |  訂閱
167  9.6k

我同你同病相憐, 我女友又係唔多理我
WECHAT我, 互相幫補下`! BALL0820

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-3-25 10:31 AM 發表 查看引用來源
頭2年就攪得密⋯之後就⋯ 我由性欲強都變左性冷感了。其實佢吳攪我我覺得我以前應該hurt到佢好金!佢冇skill,細,短,快,我用左ex來同佢做比較,我地個陣攤過出來傾架,佢話我傷到佢自尊心了,所以我諗係 ...
唉…一有比較…就幾冇面下…
不過又少氣左d既…都咁多年…
餓到你認錯就算啦…冇謂搞到咁啦…

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-25 05:07 PM 發表 查看引用來源

唉…一有比較…就幾冇面下…
不過又少氣左d既…都咁多年…
餓到你認錯就算啦…冇謂搞到咁啦…

😂😂😂哈哈~但呢度都有巴打成日比老婆彈佢9細、冇能用架⋯
咁我咪直接d lor...

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-3-25 12:29 PM 發表 查看引用來源
想問樓主幾多歲???
點解幾年以黎有呢個問題, 都仲會考慮同佢結婚?
我今年33喇⋯中女了。呢個拍左7年,佢好錫我,對我同同屋企人都好好!又好照顧我屋企兩隻狗
除左性呢方面吳夾之外其他都好⋯

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-3-25 05:20 PM 發表 查看引用來源
果d…點同現實丫
你老公已經講出口…實情都幾介意…
唸唸辦法氹番佢啦…5係你就搵個sp/sl啦…

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-3-25 17:23 發表 查看引用來源

我今年33喇⋯中女了。呢個拍左7年,佢好錫我,對我同同屋企人都好好!又好照顧我屋企兩隻狗
給點時間大家,你也要改變一下自己

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-3-25 05:23 PM 發表 查看引用來源

而家冇影響夫妻感情…咪慢慢培養過啦…
有時間…咪主動點…因點你都錯在先…
低下頭…吹硬佢啦…xdd

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-3-25 05:23 PM 發表 查看引用來源

33 又唔可以話好中女, 呢個年齡我覺得係最吸引~
又有女人味....

可能我個人感覺啦, 不過如果性生活不協調,
其實好難KEEP住相處, 所以我先咁樣問你. 唔好介意

其實性呢方面,男女係唔同,女人可以扮高潮,男人無得呃,唔硬就係唔硬!

引用:
原帖由 大大條J 於 2015-3-25 05:30 PM 發表 查看引用來源
其實性呢方面,男女係唔同,女人可以扮高潮,男人無得呃,唔硬就係唔硬!

咁…我又真係未試過5硬喎…有女吹既話…xdd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆