上一頁下一頁
發新話題

突破底線

收藏  |  訂閱
56  16.1k

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2019-8-24 11:24 PM 發表 查看引用來源

我諗你話有興趣呢度可能好多c兄會聯絡
單男難的 夫妻情侶 單女就易好多 但一切搞手決定俾五俾入

一般晚上玩7-12⋯⋯有本事可以通頂 我同Sp一般十二左右走

引用:
原帖由 kam1235 於 24-8-2019 11:27 PM 發表 查看引用來源

單男難的 夫妻情侶 單女就易好多 但一切搞手決定俾五俾入
單男肯比錢  應該都有得玩一次 
如果囡囡評語好  相信都仲可以再玩既

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2019-8-24 11:35 PM 發表 查看引用來源

單男肯比錢  應該都有得玩一次 
如果囡囡評語好  相信都仲可以再玩既
唔關$事 第一次一定要二個人 例如夫婦或情侶 鬼佬單男係搞手請來特別嘉賓 好似無麼單男  我地多數新界區 可能大家唔同啦⋯⋯

引用:
原帖由 kam1235 於 24-8-2019 11:42 PM 發表 查看引用來源

唔關$事 第一次一定要二個人 例如夫婦或情侶 鬼佬單男係搞手請來特別嘉賓 好似無麼單男  我地多數新界區 可能大家唔同啦⋯⋯
咁我地應該無見過  

引用:
原帖由 kam1235 於 2019-8-24 11:25 PM 發表 查看引用來源

諗多左 C兄 其實大家好似朋友咁 同埋女為先 可以揀人玩 當然女女唔拒絕先 好難講得明 總之一個字 激
呢樣我明,女女行先,做乜都要同意,c兄有冇多d參加資料可以pm我,我同太太都有興趣見識下,但就未玩過乜都吾知,我唸初初吾做只是參與下感受下氣氛都很刺激了

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2019-8-23 11:35 PM 發表 查看引用來源
今晚睇返8年前晌度寫既舊文 「三個人的晚餐」,當時自己晌有第三者在場攪野的靦腆,膽怯,不知所措⋯⋯⋯  咀角不期然向上彎

話說今年我既sp 突破左我既底線 - 帶我玩party!
講真,我發夢都無諗過我會玩,亦都無諗過晌AV 睇到既情節會發生晌自己身上。

每次玩,都唔會記得自己幫幾多個男人吹過⋯ 
每次訓低晌床,總會見到圍住自己有好幾個男人⋯⋯ 下面一個插緊自己,另一個要我含 ...
終於加入了群交大家庭

引用:
原帖由 kam1235 於 2019-8-24 11:42 PM 發表 查看引用來源

其實多吾多夫妻去玩?我同太太都有興趣但已經年過40,想知平均乜年紀?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2019-8-24 11:49 PM 發表 查看引用來源

呢樣我明,女女行先,做乜都要同意,c兄有冇多d參加資料可以pm我,我同太太都有興趣見識下,但就未玩過乜都吾知,我唸初初吾做只是參與下感受下氣氛都很刺激了 ...
一下玩到咁大 你地如果想加入 我們9月有一個聚會 問下搞手俾五俾入先 其實搞手係夫妻 好好人

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2019-8-24 11:48 PM 發表 查看引用來源

咁我地應該無見過  
但我都估到你地係邊玩 全港得幾個搞手 如果大p 自己約就很多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆