上一頁下一頁
發新話題

如何引正直被動的男人上床?

收藏  |  訂閱
64  3.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 14/4/2015 02:14 PM 發表 查看引用來源
... 除鞋放對腳上男人大脾度, 呢個係我男人講o既, 佢話佢覺得咁係一個女人可以比人上o既訊號喎  ...
嘩嚡,金華火腿成隻上,加隻鳳爪,你都好豪邁兼出位吓喎,阿娘娘?

遇着個戇居居嘅草食男,趕客確實一流。

引用:
原帖由 大芝野 於 2015-4-14 01:38 PM 發表 查看引用來源

無錯.... 胸奴族想法一致
有對大波, 你乜撚都唔洗做 我姦左你都仲得

你得a b c cup既, 麻煩自動死遠d

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 14/4/2015 04:57 PM 發表 查看引用來源

有對大波, 你乜撚都唔洗做 我姦左你都仲得

你得a b c cup既, 麻煩自動死遠d
兩句話得罪晒全世界所有女人,大波獵人果然夠薑呀吓。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-4-14 03:37 PM 發表 查看引用來源

:smile_o11:  口臭 串咀 一向風格
我一向都無視細波妹

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-4-14 03:37 PM 發表 查看引用來源

有d女人咪又係一樣咁串, 串得起又無咩所謂

回覆 25# 的帖子

他一直住新界北, 有個9歲女兒跟前妻, 佢好錫佢個女,
做紀律部隊文職
佢放假喜歡做家務, 踏單車, 遊車河, 陪家人, 會親自下廚

班姊妹讚我身材好, 可以的當然做到女友再SEX:smile_13:

引用:
原帖由 babyminicat 於 2015-4-14 04:08 PM 發表 查看引用來源
他一直住新界北, 有個9歲女兒跟前妻, 佢好錫佢個女,
做紀律部隊文職
佢放假喜歡做家務, 踏單車, 遊車河, 陪家人, 會親自下廚

班姊妹讚我身材好, 可以的當然做到女友再SEX:smile_13:
點好法呀身材?

引用:
原帖由 大芝野 於 2015-4-14 04:06 PM 發表 查看引用來源

有d女人咪又係一樣咁串, 串得起又無咩所謂
串扒都揀高富帥啦 :smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-14 04:12 PM 發表 查看引用來源

串扒都揀高富帥啦 :smile_46::smile_46:
見到d囡囡又話要5尺7無相又唔覆...
咩新鮮蘿白皮......

引用:
原帖由 大芝野 於 2015-4-14 04:20 PM 發表 查看引用來源

見到d囡囡又話要5尺7無相又唔覆...
咩新鮮蘿白皮......
有d仲要好撚豬 身材又一般
仲串過我 我己經夠晒串架啦:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆