上一頁下一頁
發新話題

突破底線

收藏  |  訂閱
56  16.1k

引用:
原帖由 bonnie.k 於 24-8-2019 09:44 AM 發表 查看引用來源
好正喎 點搵咖?
我唔知  應該上網好多

We are fxxking 好過 City is dying. 

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2019-8-24 11:14 AM 發表 查看引用來源

其實我而家好細食   叫做未去過 見識下
咁你去過幾多次,是否都是同一攪手?

玩呢d要有返一定體能😂

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2019-8-24 11:09 AM 發表 查看引用來源

男真係幾多 我有計過大概係5:1 或6:1 既比例  始終無咁多女仔玩嘛
唔知你個P係同我一樣 我地每次有三十幾人以上 男女平均 有時女多 同埋有鬼佬 間中有鬼妹 可能我地相遇過 ha

引用:
原帖由 kam1235 於 24-8-2019 10:11 PM 發表 查看引用來源

唔知你個P係同我一樣 我地每次有三十幾人以上 男女平均 有時女多 同埋有鬼佬 間中有鬼妹 可能我地相遇過 ha
不排除我地見過

引用:
原帖由 kam1235 於 2019-8-24 10:11 PM 發表 查看引用來源

想問下一般幾耐玩一次p,有十幾條女咁大約會同幾多個做?定全場女都會試過?我唸當然吾會每個出會出野,係未通常插一輪就會換人?

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2019-8-24 10:28 PM 發表 查看引用來源

不排除我地見過
如果係 下次再去通知先 期待可以再相遇

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 24-8-2019 11:19 PM 發表 查看引用來源

想問下一般幾耐玩一次p,有十幾條女咁大約會同幾多個做?定全場女都會試過?我唸當然吾會每個出會出野,係未通常插一輪就會換人?
我諗你話有興趣呢度可能好多c兄會聯絡

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2019-8-24 11:19 PM 發表 查看引用來源

諗多左 C兄 其實大家好似朋友咁 同埋女為先 可以揀人玩 當然女女唔拒絕先 好難講得明 總之一個字 激

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆