回氣再砌過?

收藏  |  訂閱
28  13.2k

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2019-8-19 11:41 PM 發表 查看引用來源
多謝真心支持我既你地,有你地我先有耐性再分享呢!不過大家唔好再PM我問我要唔要SP啦,我唔需要...
有好多人問我一個問題:點解鐘情上左年紀既男人?無錯,我2X歲,B先生接近50歲,佢耐力唔得,但外表其實keep到下架,係有型高大中佬,所以我先食得落落落,哈哈!
唔知有無人想了解下我呢?無興趣可以出返去,今次想分享下自己既背景先,最後先分享同B先生既床事。。
我估我鐘情年紀大既男人,同我係單 ...
B進步緊,再試多幾次啦。

你講既有噹噹lin夾我都好鐘意用黎玩奴

我都會遇過有啲女仔, 我面對佢既表演唔好, 但可能佢都冧我, 所以都比左好多次機會我

其實如果佢本身係得, 但只係對住你快, 可能係心理關係, 越想滿足你, 但就越快射, 我嗰時都要多幾次先可以正常返

完全感覺到你好有耐性同佢玩,同埋都幾照顧佢感受(叫佢都係訓啦果個位)

單親女仔要被愛同照顧,同時亦都好識照顧人

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2019-8-19 11:41 PM 發表 查看引用來源
多謝真心支持我既你地,有你地我先有耐性再分享呢!不過大家唔好再PM我問我要唔要SP啦,我唔需要...
有好多人問我一個問題:點解鐘情上左年紀既男人?無錯,我2X歲,B先生接近50歲,佢耐力唔得,但外表其實keep到下架,係有型高大中佬,所以我先食得落落落,哈哈!
唔知有無人想了解下我呢?無興趣可以出返去,今次想分享下自己既背景先,最後先分享同B先生既床事。。
軟咗嘅啫唔可以叫隊入,只可叫釀入個閪度!

引用:
哈哈。。講就天下無敵!大把型中佬啦師姐,呢個阿叔太廢,唔值得再晒時間

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-8-20 23:19 發表 查看引用來源
你講既有噹噹lin夾我都好鐘意用黎玩奴

我都會遇過有啲女仔, 我面對佢既表演唔好, 但可能佢都冧我, 所以都比左好多次機會我

其實如果佢本身係得, 但只係對住你快, 可能係心理關係, 越想滿足你, 但就越快射, 我嗰時都要多幾次先可以正常返 ...
我都試過,對住女神…軟左硬唔返

引用:
你都幾好其實,幾忍得

Hello, 好喜歡你既態度, 希望有機會認識你!  Hope you enjoy everytime!

引用:
U are being very nice to us old fogey ah.  Patience will have its reward. 
God bless

前往最後回覆