上一頁下一頁
發新話題

如何引正直被動的男人上床?

收藏  |  訂閱
64  3.0k

引用:
原帖由 babyminicat 於 2015-4-13 03:54 PM 發表 查看引用來源
請問你點引女方上床或女方點樣引你上床?:smile_40:
你露波囉.......

引用:
原帖由 babyminicat 於 13/4/2015 05:54 PM 發表 查看引用來源
請問你點引女方上床或女方點樣引你上床?:smile_40:
我自己嚟講,通常係由一個kiss開始。

例如,你可以問:“你錫過未?”

如果男答未,可以試探吓佢:“想唔想試吓?”又或者,一啖車過去錫咗先,然後扮天真:“咁樣算唔算錫咗?”

如果男答錫咗,不妨挑佢機:“咁我而家好奇,你錫人有幾叻呢?”

下文通常係互相愛撫、口交,等等…

回覆 15# 的帖子

應該會嚇跑
可以詳細建議鋪排嗎?:smile_40:

回覆 22# 的帖子

一年前他前妻提出離婚, 結束15年的婚姻
這些方法唔知受唔受?:smile_41:

引用:
原帖由 babyminicat 於 13/4/2015 10:27 PM 發表 查看引用來源
一年前他前妻提出離婚, 結束15年的婚姻
這些方法唔知受唔受?:smile_41:
俾多少少background,等我消化咗,度啲橋會到位啲。

例如,年紀、生活文化背景,等等。

獵物不同,攻略亦不同。

直接講

無可能, 你唔係佢杯茶

點正直o既人都要搞o野o架!! :smile_30:  
跟住被動呢.... 我係相信一樣o野o既, 叫做陰陽調和 :smile_34:  大男人要配小女人, 所以被動男就要配豪放女囉 :smile_22:  
比我就當然一開始都係小鳥依人咁, 正直男應該有一種保護女性o既慾望, 要令佢由憐生愛, 親近o左之後先做主動, 預o左佢一開始唔會有咩交流o架啦... 前戲都唔好expect咁多享受, 佢唔做咪我做囉, 得閒無事都搞o下佢啫啫, 有咩含o左先再講 :smile_30:  
我亂up o架咋, 衰o左唔好搵我 :smile_o13:  
仲有除o左挨身挨勢之外, 除鞋放對腳上男人大脾度, 呢個係我男人講o既, 佢話佢覺得咁係一個女人可以比人上o既訊號喎 :smile_45:

對你有興趣既, 做少少野己經得架啦

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-14 01:32 PM 發表 查看引用來源
對你有興趣既, 做少少野己經得架啦
無錯.... 胸奴族想法一致

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆