上一頁下一頁
發新話題

打野戰除晒衫?係真唔係?

收藏  |  訂閱
248  51.5k

打野戰我都試過一次,在晚上11時左右,在公園的大樹傍,無咩燈光,我老婆好姣成日話要試下打野戰,老婆穿短裙,拉底低褲狗仔式插入,我個心跳到澎澎聲,越驚越射吾出,平時10分鐘射,果次插成30分先射到,一生難忘經歷,真實無作.

引用:
原帖由 bambooshoots 於 2019-7-16 11:57 PM 發表 查看引用來源
打野戰我都試過一次,在晚上11時左右,在公園的大樹傍,無咩燈光,我老婆好姣成日話要試下打野戰,老婆穿短裙,拉底低褲狗仔式插入,我個心跳到澎澎聲,越驚越射吾出,平時10分鐘射,果次插成30分先射到,一生難忘經歷,真實無作. ...
你咁奇怪既
多數係緊張即刻派報紙wo

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-7-17 12:12 AM 發表 查看引用來源

你咁奇怪既
真係有小小奇怪

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-7-17 12:12 AM 發表 查看引用來源

你咁奇怪既
真係有小小奇怪

我老公最鐘意打野戰除晒我d衫衫,唔知點解我會覺得好興奮。佢仲有個怪癖,成日向車上拉低我d衫衫影我相

引用:
原帖由 Lagooaba 於 2019-7-17 10:38 AM 發表 查看引用來源
我老公最鐘意打野戰除晒我d衫衫,唔知點解我會覺得好興奮。佢仲有個怪癖,成日向車上拉低我d衫衫影我相
agree

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-7-17 10:18 PM 發表 查看引用來源

agree
我老公試過日頭話同我遊車河,半路我見條路咁僻都知唔係好事,最尾去到個倔頭路無人,佢就想搞我,我嗰日無乜心情做但諗住車入面玩下都ok,就同佢恩愛下,點知佢愈除愈多,最後推我出車外搞,我一件衫都無勁驚比人見到,但下面濕得好緊要好緊要,佢仲不停影我相,激死我

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-7-15 11:24 PM 發表 查看引用來源

夏天會好熱呢
好薄 see through 見under 果d 長裙

引用:
原帖由 issacsac 於 2019-7-18 10:13 PM 發表 查看引用來源

好薄 see through 見under 果d 長裙

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-7-18 10:50 PM 發表 查看引用來源

你著同唔著都好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆