上一頁下一頁
發新話題

打野戰除晒衫?係真唔係?

收藏  |  訂閱
248  51.5k

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-3-19 12:32 AM 發表 查看引用來源
打野戰,我估呢到唔少c hing ,絲打試過,不過我想講,野戰係會上引,而久而久知你會更需要更刺激既性愛。我試過同一個男人,最初同佢後樓梯做愛,聽到有少少聲都會即刻停止走人。

後來久而久之,佢開始習慣,樓梯試過,之後停車場停左架車拉好簾試過,後來一步步加深,佢開始上飛鵝山玩,之後book 酒店係落地大玻璃前玩。佢覺得愈來愈唔久,話平時果d好悶。有一次去左度假屋玩,直頭抱左我出露台玩 (其 ...
TVB直播

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-3-19 12:32 AM 發表 查看引用來源
打野戰,我估呢到唔少c hing ,絲打試過,不過我想講,野戰係會上引,而久而久知你會更需要更刺激既性愛。我試過同一個男人,最初同佢後樓梯做愛,聽到有少少聲都會即刻停止走人。

後來久而久之,佢開始習慣,樓梯試過,之後停車場停左架車拉好簾試過,後來一步步加深,佢開始上飛鵝山玩,之後book 酒店係落地大玻璃前玩。佢覺得愈來愈唔久,話平時果d好悶。有一次去左度假屋玩,直頭抱左我出露台玩 (其 ...
咁咪要長備蚊怕水?

打野戰相方都同意久唔久試下 確實幾刺激

銅鑼灣有間酒店 頂樓嗰啲房露台有個按摩池 對住個海别一間房 應該係對住馬場 可以試下

引用:
原帖由 韓風小主角 於 2019-6-26 01:51 AM 發表 查看引用來源
銅鑼灣有間酒店 頂樓嗰啲房露台有個按摩池 對住個海别一間房 應該係對住馬場 可以試下
咩名?

老婆試過幫我喺停車場吹到口爆,超刺激!

引用:
原帖由 1frankz 於 2019-3-19 02:26 AM 發表 查看引用來源

長裙好遮掩呀
Haha⋯⋯果然老手
長裙下 真空等插 最爽🥳

引用:
原帖由 issacsac 於 2019-7-13 05:57 PM 發表 查看引用來源

Haha⋯⋯果然老手
長裙下 真空等插 最爽🥳
夏天會好熱呢

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-7-15 23:24 發表 查看引用來源

夏天會好熱呢
因為師姐您慣著短裙?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2019-7-15 11:28 PM 發表 查看引用來源

因為師姐您慣著短裙?
係,冇長裙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆