上一頁下一頁
發新話題

打野戰除晒衫?係真唔係?

收藏  |  訂閱
248  51.5k

引用:
原帖由 hank 於 2019-3-22 11:43 PM 發表 查看引用來源

D人覺得,明知9up,講左無妨。
你又岩:smile_30:

可以轉除曬衫我覺得係唔係有啲困難呢 小弟有試過三次打野戰經驗不過就喺本人的貨車內進行 不用除曬衫有冇咁凍 有夠刺激 墨斗貨車夜晚三點多 地點烏蛟騰停車場側 爽到雲希望大家嘗試嘗試

引用:
原帖由 巴士原始的白襪 於 2019-3-23 02:36 PM 發表 查看引用來源
可以轉除曬衫我覺得係唔係有啲困難呢 小弟有試過三次打野戰經驗不過就喺本人的貨車內進行 不用除曬衫有冇咁凍 有夠刺激 墨斗貨車夜晚三點多 地點烏蛟騰停車場側 爽到雲希望大家嘗試嘗試 ...
貨車係好地方

引用:
原帖由 巴士原始的白襪 於 2019-3-23 14:36 發表 查看引用來源
可以轉除曬衫我覺得係唔係有啲困難呢 小弟有試過三次打野戰經驗不過就喺本人的貨車內進行 不用除曬衫有冇咁凍 有夠刺激 墨斗貨車夜晚三點多 地點烏蛟騰停車場側 爽到雲希望大家嘗試嘗試 ...
不過,密斗似和室內類似,刺激度低得多禾。。。。

師姐真識玩
以前試過同前度女友係行人隧道到搞野
佢果日著左短裙
我除左佢條底球現佢濕晒
我抱起佢之後好易就入左
不過搞左五分鍾中途都好驚有人經過:smile_27: 但又真係好刺激
之後唔比佢除返條底褲就行去附近既體育館
去左男更衣室再戰

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2019-3-24 02:06 AM 發表 查看引用來源

不過,密斗似和室內類似,刺激度低得多禾。。。。
做做下有D熱

係的少人去既碼頭或海邊。都可以開住車門黎搞。

Christy 出親post都係令人無限退想呢:smile_13:

引用:
原帖由 obicobia 於 2019-3-24 02:12 PM 發表 查看引用來源
Christy 出親post都係令人無限退想呢:smile_13:
我寫返件事,你地想太多?

同意,野战真的很刺激!
試過在渡假屋露台做,向着海边,有行人長廊,有人行的,做得很刺激!
水也比平時多很多倍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆