上一頁下一頁
發新話題

我老公一星期內打左兩次機機都冇攪我。。。

收藏  |  訂閱
167  9.6k

係咪出去食咗,或對咗好多年,已悶悶地

引用:
原帖由 prettygirl36 於 2015-3-30 03:19 AM 發表 查看引用來源
係咪出去食咗,或對咗好多年,已悶悶地

悶就一定啦…但…一定有d野囉…

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-3-25 10:31 AM 發表 查看引用來源
頭2年就攪得密⋯之後就⋯ 我由性欲強都變左性冷感了。其實佢吳攪我我覺得我以前應該hurt到佢好金!佢冇skill,細,短,快,我用左ex來同佢做比較,我地個陣攤過出來傾架,佢話我傷到佢自尊心了,所以我諗係 ...
用ex來比較,仲攤開來講,對男方來講,打擊太大啦!難怪你老公會有咁的現象,你現在應該鼓勵他,幫助他重新建立信心為主,而不是錶現你的性感,你越錶現得性感,越錶現對性的追求,他就會越感到挫敗感,這個要好好處理!

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-3-29 12:47 AM 發表 查看引用來源

個晚低頭認錯左吹硬佢,佢即刻話同我玩69!原來真係有驚喜!
咪幾好囉!

近排有好轉嗎

引用:
原帖由 musi999 於 2015-3-30 12:07 PM 發表 查看引用來源

用ex來比較,仲攤開來講,對男方來講,打擊太大啦!難怪你老公會有咁的現象,你現在應該鼓勵他,幫助他重新建立信心為主,而不是錶現你的性感,你越錶現得性感,越錶現對性的追求,他就會越感到挫敗感,這個要好好 ...
我近排做多左主動,但佢話我依排做乜咁淫~~
成日都想要⋯
我今朝摸硬左佢dee dee,話不如食個早餐先~佢話攰,不如今晚先⋯⋯⋯勁無癮!
乜男士們你地硬左都可以由得佢吳出野/吳想攪架咩?
好大疑惑⋯⋯求解答~

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-4-8 12:01 AM 發表 查看引用來源

成日都想要⋯
我今朝摸硬左佢dee dee,話不如食個早餐先~佢話攰,不如今晚先⋯⋯⋯勁無癮!
乜男士們你地硬左都可以由得佢吳出野/吳 ...
咩客觀因素都無,點答妳呢?:smile_13:除非妳想俾人hea答啦!

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-4-8 12:01 AM 發表 查看引用來源

成日都想要⋯
其實一齊左咁耐
少左心機愛愛都正常既
都係不外符搵多D新意, 唔同既技巧姐

但唔想既原因有時都幾多
有時工作中 / 忙緊 / 打緊中ETC
男人專心緊唔鐘意俾人影響
可以引誘佢做主動既
買下性玩具囉@@

利申: 拍拖接近9年

引用:

成日都想要⋯
通常硬咗就想攪架噃,仲要係早餐tim
咁之後有無補番比你呀?

引用:

成日都想要⋯
哩段話的重點係“但佢話我依排做乜咁淫~~” 男方對你的轉變比較疑惑,他可能比較擔心的係他能否滿足你對性的要求,如果不能滿足你,你會唔會...  .....當你主動ge時候佢可能心入面霖好多類似ge嘢羅,所以男方對你主動沒有對應的熱情回應。如果你現在突然又不主動ge話,佢可能又會霖你會不會在外麵如何如何.........哩個係你之前溝通得比較差ge結果,所以現時真係無咩好的辦法可以單純從性方麵入手,不如用心經營一下相方的感情,等佢覺得你係愛佢ge,然後等佢自己主動去改變,當佢意識到自己對你有所虧欠ge時候,自然會主動去滿足你!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆