上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
200  3.2k

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:51 AM 發表 查看引用來源

話哂新仔新公司,,扮下野好正常,,,男人唔咸濕,,我自打10棍:smile_46::smile_46:
係唔係扮野都好,樓主都唔可以咁快比個底版比佢睇架,意思係你唔可以咁快比佢知你想食佢,因為呢個階段樓主仲未摸清對方係咩牌

Haha , 唔算好多,但總算遇好多過有條件男人,但最心動只有佢
引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:54 AM 發表 查看引用來源

HURT ,,,,,,都未開始,,,hurt到d咩,,,,,

一係得一係唔得,,40歲仲玩純情咩,,,咪講笑啦...樓主本身過去已食唔少好野啦,,,,,經驗老到,,點會hurt到呀:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:54 AM 發表 查看引用來源
我當然想,但已經結婚,由於公司某些原因,我不可離婚,但我怕又一次會hurt到A

你真係太天真了,你唔係覺得你會hurt到佢嘛?
你咁快比佢知道你睇中咗佢,到時係佢帶住你走啦,你會係被動果個囉

我想兩様都有
引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:56 AM 發表 查看引用來源

甘你想邊樣呀??上床only??呢個易攪d

定拍拖??呢個要佢接受到先有得玩

呢d橋太屎了
佢手邊唔少女啦,你要用一d方法突圍而出先有機會的
引用:
原帖由 garyn79 於 2015-5-25 03:54 AM 發表 查看引用來源

你都無睇清楚人地打乜,好多有錢又條件好既女仔追佢,佢都唔食啦
佢啱啱做呢份工咋,佢會唔會做得長都未知,點會咁怕為上位而同女上司攪野呀?
同樓主講到佢幾好都唔符合既

http://n2.hk/d/images/r10/mo ...
女人係用扮醉呢招架啦,,,快靚正,,最屎係我地d男人10個 有9個半受上當先work呀,,,

你甘醒,,甘你比d高見樓主lol ,,,我同你拗都冇意思,,幫唔到樓主,,,

我技窮,,你win:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:58 AM 發表 查看引用來源
Haha , 唔算好多,但總算遇好多過有條件男人,但最心動只有佢

邊個食邊個都未知,哈哈
你唔好覺得佢咁純情啦

i sleep sin :smile_35:

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 04:00 AM 發表 查看引用來源
呢d橋太屎了
佢手邊唔少女啦,你要用一d方法突圍而出先有機會的

女人係用扮醉呢招架啦,,,快靚正,,最屎係我地d男人10個 有9個半受上當先work呀,,,

你甘醒,,甘你比d高見樓主lol ,,,我同你拗都冇意思,,幫唔到樓 ...
樓主你要了解下佢係一個咩類型既男仔先啦,你同佢始終年齡、身分係有距離的
如果佢係一個好純品既人,你就要用感情黎打動佢的

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:58 AM 發表 查看引用來源

我想兩様都有

我低手技窮冇高招出啦,,,,,
上床又拍拖兩樣都要,,,,,,,,甘即係要佢肯同你拍拖再上床甘就最perfect ,,,,,,你只有試探下佢接唔接受到同40歲既女人一齊先吧???
如佢接受唔到,,,你死心吧,,,or 改只上床lol

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 04:02 AM 發表 查看引用來源
i sleep sin :smile_35:
x2 :smile_43::smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆