上一頁下一頁
發新話題

想~修心養性

收藏  |  訂閱
109  3.7k

引用:
原帖由 甜甜水蜜桃 於 2019-9-7 12:36 AM 發表 查看引用來源  
講緊我同我老公~
今日好有幸福感....
好Sweet, 冧爆!🥰
一個肯為我嘅人生有承擔,肯付出代價嘅愛。我突然有事入醫院,我知道邊個會第一個衝過黎探我。佢大部份時間都放喺頭家,行動已經勝於一切!我問佢,佢話當然好愛我,所 ...
都feel到佢對你,百分百係神一般男人咁好

引用:
原帖由 siulong31255 於 2019-9-7 01:21 AM 發表 查看引用來源 都feel到佢對你,百分百係神一般男人咁好
係真男神!😍
對我好,我先會嫁俾佢啦~

引用:
原帖由 甜甜水蜜桃 於 2019-9-7 01:11 AM 發表 查看引用來源  當然好,我老公嘛~
「執子之手 與子偕老」的結髮夫妻
呢句說話,突然聽到都好大感觸,身邊個個朋友都開始結婚,

引用:
原帖由 甜甜水蜜桃 於 2019-9-7 01:25 AM 發表 查看引用來源  
係真男神!😍
對我好,我先會嫁俾佢啦~
就好似男神同女神一樣一拍即合

😊

引用:
原帖由 甜甜水蜜桃 於 2019-9-7 01:58 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
借分享一封家書:

請別質疑我這12年對你的愛,我對你的愛一定多於世上仼何人,甚至包括我的父母。

我們剛開始時,記憶中每一步都是艱辛的,無論是金錢上還是家人的反對,令每一步都走得特別荊棘滿途,只知道我們曾經乘着互愛 ...
尼D唔駛講架啦, 外人親都不及家人親, 老公親都不及仔女親。出面既SL點好, 點正都好, 永遠唔會及你屋企果個親人重要。

引用:
原帖由 心有思屬 於 2019-9-7 11:36 AM 發表 查看引用來源  

尼D唔駛講架啦, 外人親都不及家人親, 老公親都不及仔女親。出面既SL點好, 點正都好, 永遠唔會及你屋企果個親人重要。
有心,就係自己人,有心人會比枕邊人更親,重點係:有冇心

引用:
原帖由 甜甜水蜜桃 於 2019-9-7 12:00 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

有心,就係自己人,有心人會比枕邊人更親,重點係:有冇心
有冇心唔係睇佢講d咩, 而係做d咩, 付出左d咩,
口講愛你, 日日r氹你上床扑野既, 同一個會承擔, 付出既啞巴, 你會要邊個?
貪新鮮, 想填補空虛既, 想食既, 唔係唔比食, 但唔好忽略會承擔, 一直付出既無名英雄

引用:
原帖由 心有思屬 於 2019-9-7 12:25 PM 發表 查看引用來源  

有冇心唔係睇佢講d咩, 而係做d咩, 付出左d咩,
口講愛你, 日日r氹你上床扑野既, 同一個會承擔, 付出既啞巴, 你會要邊個? 貪新鮮, 想填補空虛既, 想食既, 唔係唔比食, 但唔好忽略會承擔, 一直付出既無名英雄 ...
講得好,愛情就係默默付出

引用:
原帖由 甜甜水蜜桃 於 2019-9-7 01:58 AM 發表 查看引用來源 借分享一封家書:

請別質疑我這12年對你的愛,我對你的愛一定多於世上仼何人,甚至包括我的父母。

我們剛開始時,記憶中每一步都是艱辛的,無論是金錢上還是家人的反對,令每一步都走得特別荊棘滿途,只知道我們曾經乘着互愛 ...
愛情經得起時間既飛(世),慢慢會變左公式化咁,但我聽得出,內容中女邊對對方既愛,猶如初初相識咁熱烈,而男方對女方既愛,一樣係唔會少,只係表達麻麻地,不過2方可以行到咁耐的確唔客易,2個都已成為對方最親既人。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆