上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
200  3.2k

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:44 AM 發表 查看引用來源
完全冇興趣

咁唯有係其他方向諗啦
你而家行每一步都要小心d,你唔可以用普通既方法的,如果唔係佢一早比人食咗啦

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-5-25 03:40 AM 發表 查看引用來源

我唔認同囉!
樓主係一個40歲既女人,佢係24歲!
樓主係一個高級職員,佢只不過係做咗幾個月既新人
如果扮醉就可以同佢上到床,就証明呢個男仔都好咸濕啫,但樓主講到佢咁好,佢一定唔會咁隨便同人上床囉

...
大家都係男人,,,有女比你食會唔食咩,,仲要係女上司,,,,新仔上位係時候,甘好機會,,有幾多男人會拒絕同女上司打好關係先!!
有幾多男人真係做到聖人,,,,,有食唔食:smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:46 AM 發表 查看引用來源
老實講,依d idea 係電視劇先有

因為真係堅work,,,haha

對,佢同一般男人不同,起碼佢不會周圍媾女,我感覺上佢是專一
引用:
原帖由 garyn79 於 2015-5-25 03:40 AM 發表 查看引用來源

我唔認同囉!
樓主係一個40歲既女人,佢係24歲!
樓主係一個高級職員,佢只不過係做咗幾個月既新人
如果扮醉就可以同佢上到床,就証明呢個男仔都好咸濕啫,但樓主講到佢咁好,佢一定唔會咁隨便同人上床囉

...

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:46 AM 發表 查看引用來源
老實講,依d idea 係電視劇先有

呢d橋太屎了
佢手邊唔少女啦,你要用一d方法突圍而出先有機會的

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:49 AM 發表 查看引用來源
對,佢同一般男人不同,起碼佢不會周圍媾女,我感覺上佢是專一

話哂新仔新公司,,扮下野好正常,,,男人唔咸濕,,我自打10棍:smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:47 AM 發表 查看引用來源

大家都係男人,,,有女比你食會唔食咩,,仲要係女上司,,,,新仔上位係時候,甘好機會,,有幾多男人會拒絕同女上司打好關係先!!
有幾多男人真係做到聖人,,,,,有食唔食:smile_03::smile_03:
你都無睇清楚人地打乜,好多有錢又條件好既女仔追佢,佢都唔食啦
佢啱啱做呢份工咋,佢會唔會做得長都未知,點會咁怕為上位而同女上司攪野呀?
同樓主講到佢幾好都唔符合既

我當然想,但已經結婚,由於公司某些原因,我不可離婚,但我怕又一次會hurt到A
引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:42 AM 發表 查看引用來源

甘要問你自己係好想同佢上床 ,,,,定真係拍拖個d先?????

如果拍拖 24歲男同40歲女,,,,出街拖手個d,佢接受到先得噃 ?

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-5-25 03:45 AM 發表 查看引用來源

樓主連手仔都未拖過佢都已經話愛上咗佢了,又話用20萬包佢都無問題喎,你都睇唔出樓主已經沉晒船啦,如果呢舖有咩事,一定hurt到爆啦

HURT ,,,,,,都未開始,,,hurt到d咩,,,,,

一係得一係唔得,,40歲仲玩純情咩,,,咪講笑啦...樓主本身過去已食唔少好野啦,,,,,經驗老到,,點會hurt到呀:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:54 AM 發表 查看引用來源
我當然想,但已經結婚,由於公司某些原因,我不可離婚,但我怕又一次會hurt到A

甘你想邊樣呀??上床only??呢個易攪d

定拍拖??呢個要佢接受到先有得玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆