上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
200  3.2k

太cheap , 我怕佢以為我是不正經女人
引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:23 AM 發表 查看引用來源

如果你想呢2日放假食佢,,可以宜家whatapps 比佢 ,,

內容 :    honey ,上來未???我已婛乾水等你,快d啦 !!

睇佢反應有冇覆你,,,,,如有or冇...................

你都要扮醉亂up野個d .....佢冇反應既事後咪扮 ...

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:30 AM 發表 查看引用來源

你都冇比人hurt過,冇陰影姐,,,,,,有d野要自己經歷過先知,,,,
可能佢唔想係公司亂搞男女關係,,因為都好很煩呀,,,,,日見夜見返工放工又見ot放假又見冇哂私人自由時間
哈哈!你又知我無比人hurt過?
我想講既係,佢唔會係一個簡單既男仔囉,你就咁衝埋去,我怕樓主你比佢hurt到啫

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:32 AM 發表 查看引用來源
游水同rugby , 仲有烹調

你呢3樣野啱嗎?

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:34 AM 發表 查看引用來源

醉左亂up野是擋箭牌,,,睇下佢會唔會好緊張你,,即係過來搵你,,覆你甘...

通常cheap既行為是最work最實際:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-5-25 03:35 AM 發表 查看引用來源

哈哈!你又知我無比人hurt過?
我想講既係,佢唔會係一個簡單既男仔囉,你就咁衝埋去,我怕樓主你比佢hurt到啫

樓主成40歲仲點會比人hurt到呀,,,:smile_53::smile_53:

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:37 AM 發表 查看引用來源

醉左亂up野是擋箭牌,,,睇下佢會唔會好緊張你,,即係過來搵你,,覆你甘...

通常cheap既行為是最work最實際:smile_04::smile_04:
我唔認同囉!
樓主係一個40歲既女人,佢係24歲!
樓主係一個高級職員,佢只不過係做咗幾個月既新人
如果扮醉就可以同佢上到床,就証明呢個男仔都好咸濕啫,但樓主講到佢咁好,佢一定唔會咁隨便同人上床囉

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:34 AM 發表 查看引用來源

甘要問你自己係好想同佢上床 ,,,,定真係拍拖個d先?????

如果拍拖 24歲男同40歲女,,,,出街拖手個d,佢接受到先得噃 ?

完全冇興趣
引用:
原帖由 garyn79 於 2015-5-25 03:37 AM 發表 查看引用來源

你呢3樣野啱嗎?

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:39 AM 發表 查看引用來源

樓主成40歲仲點會比人hurt到呀,,,:smile_53::smile_53:
樓主連手仔都未拖過佢都已經話愛上咗佢了,又話用20萬包佢都無問題喎,你都睇唔出樓主已經沉晒船啦,如果呢舖有咩事,一定hurt到爆啦

老實講,依d idea 係電視劇先有
引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:37 AM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆