上一頁下一頁
發新話題

我被人控制高潮

收藏  |  訂閱
79  29.6k

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-24 02:09 PM 發表 查看引用來源
嗰次之後兩日同老公做,佢奇怪我點解變左做白虎,我是旦作了個理由。我諗佢信掛。

不過我諗好多男人都喜歡白虎,我老公那次都用咗比較多的時間玩我妹妹。佢仲比平時硬,但可能老公太興奮,當我幫佢用口不到兩分鐘就口爆咗,我有D失落自己走去toilet 將D精吐番出來。

諗番前兩日俾A口爆後,我自願吞咗A的精,好似對老公唔公平咁。但嗰次A俾到我嘅感覺實在無法忙記。 ...
寫下弟二次A點調教你啦

綠帽的羞恥感可能令佢更硬

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-23 03:37 PM 發表 查看引用來源
原來真係有高手,事源最近有很多煩惱事,找了一位男性朋友(叫佢A啦)傾吐下。他是老公的朋友的朋友,不過就同我熟D,所以上咗佢屋企。傾乜唔多講,不過傾傾下講到我同老公的性生活。講到自己都有D痕,主要由於過去一年老公都無法令我得到好好的享受,我唔係淫,都係普通女人,都想享受一下性高潮。之前老公都俾到我,我都享受過。但這一年唔知發生什麼事,老公每次都好快就完同有時都起唔到。我又唔知點同佢講,只好話下次會好 ...
睇到硬晒,好正

同老公做完之後兩日,因某D事,我搵咗個藉口打電話比A。其實大家都心照,所以個晚我上咗A屋企。

初初我地都係傾下普通嘢。A明知我想點,但總是把話題帶䦕。慢慢是我把話題帶到老公到。話咗比佢聽嗰次老公口爆我,但我就滿足唔到。

A在我耳邊輕聲叫我去沖涼好似上次咁,佢話以準備咗一把新剃刀。之後我好似上次咁把以有少少的隂毛再剃光,然後就脫光所有衣服出來。

A好似上次咁玩我,令到我長時間在高潮的邊緣。在我哀求A比我高潮時,A話今次唔會比我,因為佢話我同老公做愛令佢有帶綠㡌的感覺,所以要懲罰我。跟著佢張小A抽出來然後張一粒震蛋放入去,保持我的性興奮但又到不了高潮的狀態。之後他抽插我的口。當A在口爆我之後,我就失望地知道A是説真的。我的高潮是控制在他手。

心情平伏後,大家都有一個默契。佢唔俾,我唔可以有。他要有,我唔可以唔要。他要三次,我就要來三次。

偷食確係滋味D

加上咁厲害的高手, 可以控制高潮

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-25 03:14 PM 發表 查看引用來源
同老公做完之後兩日,因某D事,我搵咗個藉口打電話比A。其實大家都心照,所以個晚我上咗A屋企。

初初我地都係傾下普通嘢。A明知我想點,但總是把話題帶䦕。慢慢是我把話題帶到老公到。話咗比佢聽嗰次老公口爆我,但我就滿足唔到。

A在我耳邊輕聲叫我去沖涼好似上次咁,佢話以準備咗一把新剃刀。之後我好似上次咁把以有少少的隂毛再剃光,然後就脫光所有衣服出來。

A好似上次咁玩我,令到我長時間在高潮 ...
咁你就乖乖地 等你的高潮

淫奴真聽主人話,乖

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-24 02:09 PM 發表 查看引用來源
嗰次之後兩日同老公做,佢奇怪我點解變左做白虎,我是旦作了個理由。我諗佢信掛。

不過我諗好多男人都喜歡白虎,我老公那次都用咗比較多的時間玩我妹妹。佢仲比平時硬,但可能老公太興奮,當我幫佢用口不到兩分鐘就口爆咗,我有D失落自己走去toilet 將D精吐番出來。

諗番前兩日俾A口爆後,我自願吞咗A的精,好似對老公唔公平咁。但嗰次A俾到我嘅感覺實在無法忙記。 ...
唔公平呀

遇到一個好對手 俾到一個難忘經歷

Cancel !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆