上一頁下一頁
發新話題

我被人控制高潮

收藏  |  訂閱
79  29.6k

嗰次之後兩日同老公做,佢奇怪我點解變左做白虎,我是旦作了個理由。我諗佢信掛。

不過我諗好多男人都喜歡白虎,我老公那次都用咗比較多的時間玩我妹妹。佢仲比平時硬,但可能老公太興奮,當我幫佢用口不到兩分鐘就口爆咗,我有D失落自己走去toilet 將D精吐番出來。

諗番前兩日俾A口爆後,我自願吞咗A的精,好似對老公唔公平咁。但嗰次A俾到我嘅感覺實在無法忙記。

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-24 02:09 PM 發表 查看引用來源
嗰次之後兩日同老公做,佢奇怪我點解變左做白虎,我是旦作了個理由。我諗佢信掛。

不過我諗好多男人都喜歡白虎,我老公那次都用咗比較多的時間玩我妹妹。佢仲比平時硬,但可能老公太興奮,當我幫佢用口不到兩分鐘就口爆咗,我有D失落自己走去toilet 將D精吐番出來。

諗番前兩日俾A口爆後,我自願吞咗A的精,好似對老公唔公平咁。但嗰次A俾到我嘅感覺實在無法忙記。 ...
咁就搵呀A去滿足妳嘅性慾啦

A真係樂於助人嘅朋友

你被人調教和開發後, 性欲比以前強烈了吧?

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-24 02:09 PM 發表 查看引用來源

諗番前兩日俾A口爆後,我自願吞咗A的精,好似對老公唔公平咁。但嗰次A俾到我嘅感覺實在無法忙記。 ...
出咗一次可以再硬嗎?

引用:
原帖由 @Sze若 於 2019-7-24 01:56 PM 發表 查看引用來源
想樓主將個男人介紹俾我Lol
哈哈咁 渴望有個令你聽話既男人?

引用:

可以答你真係多男人中意白虎
感覺靚好多同埋好味好多

睇到我都硬咗, 阿A真係識玩

睇嚟師妹好多嘢未玩過,好快有啲更激玩法

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-24 10:46 AM 發表 查看引用來源

我30中,老公40尾。
40 尾有時會力不從心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆