上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#49 - 未婚夫日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  53.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-28 07:12 PM 發表 查看引用來源

仆街.原本我真係唔再出聲.
我唔出聲,其實係想妳收聲,妳無非都係想我消失遮.
既然妳唔識收,我幫妳收.
唔該唔好再口口聲聲講愛我,麻煩,好嘔心,我頂唔順,麻煩妳諗返,妳同妳既sp見面時,有無諗呢D肉麻野"我好心愛你啊",妳居然大大隻字擔心我flirt人,但妳自己去同sp見面就可以,就無事?
麻煩妳係我對妳最好時,妳瞞住我同人上床,肉體被扑時又有無忽然去諗,其實我心裡好撚愛你.
麻 ...
太遲啦。。應該一早爆出黎。。5使件事成滋擾折磨。。。明知佢係一個,死都要詏,太執著嘅人,就要徹徹底底話畀佢聽你心裏面知道啲乜嘢見到啲乜嘢,講完之後就算,亦都唔需要再理會這個人,因為大家講完之後都冇得返轉頭,亦都唔需要再留一點,留一手。。呢次唔係叫分手,呢次係叫嗰隻,你行你嘅黃泉路,我繼續我嘅開心路。。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-8-29 12:22 AM 發表 查看引用來源

1. 我大肚都俾第2個男人屌,作為係同樣女人既你,應該明白有幾愛個男人先會做到

2. 你講得好岩,所以呢個就係我唔想佢再上黎既原因,不過無用丫,應承完過一排又係上黎,應承過我唔會同人pm,wechat都係暪住我同呢度師姐傾計

3. 你講得岩,但如果佢情深款款咁應承你,俾信心你,果刻你未必會咁理智去拆解佢每一句係唔係大話

4. 你係咪生完太耐唔記得左,生完點即刻修身?我同佢 ...
你寫幾大編都冇用個喇,明眼人都睇到你係不甘被拋棄,勾三搭四,問題係,你都冇突出重點,點解你同阿龍師兄一齊嗰陣時,會同sp一起上床,噉,係咪會令到阿龍師兄,再冇心同你一齊,衹要男人嘅心態,畀著我我就是同你埋單,但係都同你拖扯咗咁耐。佢已經仁至義盡,同埋你不停嘅係度,挑釁,單打。。反正都係人都知嗰個係邊個開名啦,畀著我你一早收你皮。。。成日講到自己幾慘幾慘啊唔該回片睇下自己做錯啲乜嘢,做咗啲乜嘢唔係人哋唔知只係人哋唔講,人哋點解對你好好,點解最後要唔理你,自己諗下啦,唔係永遠都人哋錯自己無錯啊。。過去,睇下心理醫生啦,心理好有問題啊長遠落去,你會係一個出包既神經病患者。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-8-29 07:29 AM 發表 查看引用來源

太遲啦。。應該一早爆出黎。。5使件事成滋擾折磨。。。明知佢係一個,死都要詏,太執著嘅人,就要徹徹底底話畀佢聽你心裏面知道啲乜嘢見到啲乜嘢,講完之後就算,亦都唔需要再理會這個人,因為大家講完之後都冇得返轉頭,亦都唔需要再留一點,留一手。。呢次唔係叫分手,呢次係叫嗰隻,你行你嘅黃泉路,我繼續我嘅開心路。。 ...
而家咪鬧劇落幕
各位觀眾請鼓掌囉👏👏👏

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-8-28 10:13 PM 發表 查看引用來源

有~畫~面🙈🙈🙈
咁鍾意整俾人食
定食人地果d🙈

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-8-28 10:24 PM 發表 查看引用來源

好彩我由細到大都嫌西多太甜
最多只食到半份
西多對我唔吸引
糖醬自己控制🤤

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-29 08:39 AM 發表 查看引用來源

而家咪鬧劇落幕
各位觀眾請鼓掌囉👏👏👏
要做得果斷啲,噉咪好嚟好去囉,但係留一線噉,但係佢有啲野令你接受唔到嘅,就一定要果斷斬,果斷地反枱,亦都無需留一線啦。
不過。。都不失為有口德。。但迫到埋身。。再忍就。。軟弱左啲呀。女人要錫係岩。。但過分左同變到有目的攬炒就。。同你死撚過。

我少上黎,睇完知咩事
感情兩個人既事,我地唔係家事法庭,開開心心又一日吹下水又收工咪仲好

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-29 01:34 AM 發表 查看引用來源

Yes...氣勢好緊要
食完成日濟住🙊🙊🙊

引用:
原帖由 史隆教練 於 2019-8-29 09:02 AM 發表 查看引用來源

咁鍾意整俾人食
定食人地果d🙈
我唔會開油鑊炸西多!😝😝😝

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-8-29 09:36 AM 發表 查看引用來源

食完成日濟住🙊🙊🙊
飲杯水撐成日當减肥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆