上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#49 - 未婚夫日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  53.2k

唔落糖嘅糖水同得3分鐘嘅性愛一樣
食咗都嘥9氣

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-28 11:44 AM 發表 查看引用來源
唔落糖嘅糖水同得3分鐘嘅性愛一樣
食咗都嘥9氣
講到你好似真係會食哂碗無糖糖水咁🤔
你食左一啖就已經化身紅心皇后,拖左條友去砍啦😆😆

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2019-8-28 11:56 AM 發表 查看引用來源

講到你好似真係會食哂碗無糖糖水咁🤔
你食左一啖就已經化身紅心皇后,拖左條友去砍啦😆😆
死罪可免,活罪難饒😂😂😂

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-8-28 10:32 AM 發表 查看引用來源

咁仲係咪糖水呀?
根據食物學
即使唔落糖
部分食物都會釋出糖份

引用:
原帖由 史隆教練 於 2019-8-28 12:27 PM 發表 查看引用來源

根據食物學
即使唔落糖
部分食物都會釋出糖份
變成好學術性!😝😝😝

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-27 06:44 PM 發表 查看引用來源

你陀住你老公個B到10個月都比第二個男人屌,係邊個有問題多D呢?

你大緊肚佢都唔介意,點解生完之後會嫌棄呢?以我所知,你係開刀生,無所謂咩鬆咗嘅問題架?

我無心針對你,只係有好多你講嘅嘢D邏輯我唔係好明 ...
你陀住你老公個B到10個月都比第二個男人屌,係邊個有問題多D呢?<<<咁你覺得我有幾愛呢個男人我先可以咁做嗎?仲有,下面唔鬆唔代表肚皮肚腩唔鬆,你都生過,你一定知道剛剛生完一定仲有個肥肚腩,佢口口聲聲話無嫌棄,但做出黎既舉動就完全係,唔再想掂我,你認為係唔係呢?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-27 06:48 PM 發表 查看引用來源

你話佢對你冷淡,咁你所講嘅一往情深係對邊個?
你話佢上嚟flirt女,咁你自己又有無flirt過其他人? 

上得嚟大家都係志在開開心心,你撩吓我,我撩吓你,講吓笑大家有個幻想
如果個個都真係有下文,個個都好似你兩個咁嘅收場,我估呢度唔會有咁多人上嚟傾咁耐 ...
我阻止自己心愛既男人再上黎都係唔想佢再心思思有人聊(或者佢聊人),咁都有錯?我同佢都係咁開始,我當然要小心,正常不過遮下嘛?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-27 06:58 PM 發表 查看引用來源

我尋晚真係去咗食雞煲呀😆
返嚟仲比人執咗劑
真心問,外賣仔一星期可以執你幾劑?

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-8-27 07:17 PM 發表 查看引用來源

有時候男朋友ot完,我都會落街同佢食餐麥記傾下計。
好sweet,諗起自己十零歲都同男朋友仔成日食麥當當

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-27 09:31 PM 發表 查看引用來源

😅佢神出鬼沒,唔係成日喺度架
外賣仔知你玩引板?🙈🙈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆