上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#49 - 未婚夫日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  53.0k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-8-27 03:38 PM 發表 查看引用來源

無得食嘅時候,當然最好就係瞓一覺啦,尤其是我睡眠質量差嘅人嚟講,可以有機會上床瞓就梗係上床瞓啦,因為我瞓一陣間就會醒㗎啦,分分鐘一晚分幾次瞓。 ...
師妹都係休息多D,瞓唔好都係問題黎架.
最多今晚PM妳,唱首歌妳聽.唔係喎,PM錄唔到音喎,wechat唔該.

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-8-27 03:45 PM 發表 查看引用來源

Nope , 又唔會只係玩。

一樣可以有心有愛有關懷
病,也可以照顧他
扭柴,也可以為他買鐵打酒按摩
有時間,可以整愛心蛋糕
他失落,可以用心聆聽
他胃痛,送上胃葯
作病,提他食維他命 ...
Kat師妹,我見有少少扭柴病,令我心情失落又心口低落,麻煩送D胃藥黎........
隻藥好似叫關懷與愛........唔該.係,用黎維持我生命架~~

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-27 03:44 PM 發表 查看引用來源

呢度個補習老師係寶寶喎
我只負責practical部份
又寶寶??咁無事喇........:smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-27 03:44 PM 發表 查看引用來源

喂,俾下面好喎,話晒我都成千字,成套歡樂今宵自己一個人做晒.
kat姐只係露左佢既linlin,頸頸....................果幾隻字喎.

唔係喇,我搵佢補下習添.
檢討下,目標觀眾要睇乜啦🤷🏻‍♀️
小志強扭咗7749集,個波仲係自己果場都未過到半場,我地梗係轉台直接睇清水健啦😜
哈哈哈哈
我覺得我會俾人打

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-8-27 03:37 PM 發表 查看引用來源

無食飯?定做乜呀?病咗?
要好好保重既師妹
頭先可能係血糖突然過低,眼前嘅嘢全部都白矇矇,全身不停出汗,好暈,好暈,透唔到氣咁。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-8-27 03:50 PM 發表 查看引用來源

檢討下,目標觀眾要睇乜啦🤷🏻‍♀️
小志強扭咗7749集,個波仲係自己果場都未過到半場,我地梗係轉台直接睇清水健啦😜
哈哈哈哈
我覺得我會俾人打 ...
清水健好👍 單刀直入

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-8-27 03:53 PM 發表 查看引用來源

頭先可能係血糖突然過低,眼前嘅嘢全部都白矇矇,全身不停出汗,好暈,好暈,透唔到氣咁。
似係中暑呀… 快D飲返D能量飲品,休息吓

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-8-27 03:53 PM 發表 查看引用來源

袋定糖係身
同埋記得飲夠水

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-27 03:16 PM 發表 查看引用來源

夠唔夠分呀?
咁我呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-27 03:16 PM 發表 查看引用來源

而家D女人真係大膽.
但我唔係好方便係呢度flirt妳,希望某年某日,wechat見啦下:smile_30::smile_30:
咁wechat傾啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆