上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#49 - 未婚夫日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  53.0k

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-8-27 03:18 PM 發表 查看引用來源
好啦。。又係時候功成身退。。88
師兄,你走左,咁我要晒佢地架啦喎,我壞人黎架嘛,無問題嘛?OK,你唔出聲,我當你默認架啦.:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-8-27 03:17 PM 發表 查看引用來源

5好引我好嘛。。
家陣係咪歧視我有飯開呀?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-27 03:21 PM 發表 查看引用來源

唔使驚....等姐姐們嚟flirt你
你乖乖地唔好格手格腳就得喇
格手格腳........通常都係女人做.家陣我生左手遮,唔係生左锈,麻煩主動角色都係等我黎好喎.

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-8-27 03:18 PM 發表 查看引用來源
好啦。。又係時候功成身退。。88
得閒返嚟坐

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-8-27 03:02 PM 發表 查看引用來源

當然認同感情係相方。亦有機會過了一段時間後,女人會take for  granted ,不再欣賞及滿足男人為她所付出的,愈唔滿意,就會變得越來越多要求。男人sweet sweet 感覺自然下降。捲入了一個惡性循環⋯⋯

我其實想講,有時候,女人太感性。一聽到男人提及「感覺」便入晒心,溶化晒。就係女人死穴,一講「感覺」,女人就覺得男方重點不只是從她身上取得肉體快感,仲唔觸動心靈 ...
我都係睇化晒先有呢個領悟

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-8-27 03:16 PM 發表 查看引用來源

講肉體感覺得唔得先?

手手曳曳摸大腿,好痕㗎
耳邊吹吹氣
掃掃後頸
輕輕㚒㚒Lin Lin

感覺唔感覺到呀?
嘩,Kat師妹......我下一回可唔可以搵妳做顧問啊?
即好有畫面啊..........:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-27 03:22 PM 發表 查看引用來源

格手格腳........通常都係女人做.家陣我生左手遮,唔係生左锈,麻煩主動角色都係等我黎好喎.
仲怕你生疏晒諗住同你補習添
而家慳返....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-27 03:11 PM 發表 查看引用來源

講起又想要......
尋晚唔夠喉添.....
我琴晚都唔夠喉🙊🙊😝😝😝

但係無啦!要等下一輪!🙊🙊🙊

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-27 03:11 PM 發表 查看引用來源

講起又想要......
尋晚唔夠喉添.....
嗱~~灰灰,唔好咁啦,你都叫做有得食,但係食唔飽,可憐嘅我,係無得食嘛:smile_o03::smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-8-27 03:02 PM 發表 查看引用來源

當然認同感情係相方。亦有機會過了一段時間後,女人會take for  granted ,不再欣賞及滿足男人為她所付出的,愈唔滿意,就會變得越來越多要求。男人sweet sweet 感覺自然下降。捲入了一個惡性循環⋯⋯

我其實想講,有時候,女人太感性。一聽到男人提及「感覺」便入晒心,溶化晒。就係女人死穴,一講「感覺」,女人就覺得男方重點不只是從她身上取得肉體快感,仲唔觸動心靈 ...
哼,我最憎講感覺,有咩野,4466擺上枱講清楚佢...........
呀,點知佢夠膽成個人瞓左上黎,嗱我唔講佢有無著衫呀下,佢剩係講感覺唔係好舒服,想我探熱,妳話呢D係唔係抵打,又講感覺.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆