上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#49 - 未婚夫日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  53.0k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-27 02:44 PM 發表 查看引用來源

我鍾意大大力屌......🤭🤭🤭
嘩,家陣無晒女人,妳係3個男人面前講鐘意被人大大力..........妳知唔知,好危險架~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-27 02:48 PM 發表 查看引用來源

師兄,我對各位都好客氣.
但好怕人誤會,所以有野要澄清,我只好唔客氣.
殺氣.......sorry,我好少,通常秒殺多.少意思係......用好少時間就得到.
我可能少上黎唔知咩事,不過我唔應該知比較好

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-8-27 02:57 PM 發表 查看引用來源
我可能少上黎唔知咩事,不過我唔應該知比較好
HAHA.....無事,會有咩事?
再有咩事都好,地球仍然會係日日轉.

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-27 02:44 PM 發表 查看引用來源

我鍾意大大力屌......🤭🤭🤭
下下撞子宮。。爽yy

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-8-27 10:18 AM 發表 查看引用來源

嘩!Kat姐咁大棍打落黎!
令男人想走或無感覺,兩個都有責任
如果一齊係消耗大家耐性,終有一日用盡緣盡
愛係會包容,但好多時會包容成變本加厲,當有日覺得好疲累其實唔值得離開係最好選擇 ...
當然認同感情係相方。亦有機會過了一段時間後,女人會take for  granted ,不再欣賞及滿足男人為她所付出的,愈唔滿意,就會變得越來越多要求。男人sweet sweet 感覺自然下降。捲入了一個惡性循環⋯⋯

我其實想講,有時候,女人太感性。一聽到男人提及「感覺」便入晒心,溶化晒。就係女人死穴,一講「感覺」,女人就覺得男方重點不只是從她身上取得肉體快感,仲唔觸動心靈?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-8-27 02:08 PM 發表 查看引用來源

有得揀呢d服務架?
額外收費項目

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-27 02:25 PM 發表 查看引用來源

師兄,通櫃咁大鑊.......
唔係我通人或被通就可以

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-27 02:51 PM 發表 查看引用來源

嘩,家陣無晒女人,妳係3個男人面前講鐘意被人大大力..........妳知唔知,好危險架~~
男人? 未驚過.....

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-27 02:51 PM 發表 查看引用來源

灰灰,you are not the only woman here ! 
有我在!

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-8-27 03:01 PM 發表 查看引用來源

下下撞子宮。。爽yy
講起又想要......
尋晚唔夠喉添.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆