上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#49 - 未婚夫日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  53.0k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-8-27 02:18 PM 發表 查看引用來源

即係軟左
要師姐幫幫手先會變軟

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-8-27 12:18 PM 發表 查看引用來源

你係指我呢句說話定係寶寶講既野
寶寶講

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-8-27 01:25 PM 發表 查看引用來源

要都阻5到。。只係有冇咁必要。。同抽反正咁多懷疑質問。。咁呢段關系重有乜意思??點解5放手?重係度想點??撥亂反正,歪理變真理??
師兄好耐無見.
既然咁耐無見,我又係今期樓主,不如自我介紹先呢.
我係Dragonbone,壞人一名,如果你以為我係好人,sorry,我唔係,我形象唔討好,亦惹人討厭.係,真係,好多女人都會講:你好討厭.但就係咁,令我有時都唔知,我應唔應該對天下既女人講sorry,anyway,我呢?唔鐘意出聲,唔係因為我默認我係唔係有做過而唔認,而係有D野,我知道,人在做,天在看.
講真,要我認衰仔有幾難,唔怕老實講,自從傻佬一名後,反而多左人搵我,我好忙.好多選擇,估唔到仲多女人走黎同我講:你好討厭,你講既野係咪真架?正如我今篇日誌最後一段都有講,最初只係朋友傾,無諗其他野,無諗住有機會,完全只係朋友為出發點,試問又點會知遮............
係,麻煩日後對我有興趣既女人,都緊記我係壞人,擺明係衰,衰細心女人,衰浪漫女人,衰寵壞女人,衰花神多多又會有其他人對我有興趣,妳可以鐘意我,對我有興趣,但就唔好怪我對妳好時唔珍惜,到有人對我好時卻怪以前既諾言唔兌現,因為我想講俾天下女人知,我既諾言係有限期,只有我感覺到被珍惜,被尊重先會存在.
要擁有無限期版本既我可以,但麻煩先有本事令我縱壞妳一世先.由於太多女人,我唔逐一點名講,所以呢度覆晒俾大家.(追蹤緊我既粉絲自己記住喇下)
ALEX兄有無興趣,男人我都可以一試架??HAHA.......
咩啊,女神嘛,唔係你估.:smile_30::smile_30:

師兄,珍惜眼前人啊,即我當然唔係講我自己啦.

引用:
原帖由 史隆教練 於 2019-8-27 02:00 PM 發表 查看引用來源

搬櫃定通櫃?🤔
師兄,通櫃咁大鑊.......

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-8-27 12:23 PM 發表 查看引用來源

係你地唔明佢有幾多野呃住我,唔認錯,誓神劈願話唔再上黎又上黎,話唔同你地交換wechat又暪住我交換。你地當然可以大條道理話player就係咁,玩得就要預左,如果係發生係你地情人身上呢?如果Alex咁對你呢寶寶 ...
睇開D喇!好似我同新鮮咁大家都知暫時叫一齊,開心咪繼續
佢亦唔會mon住我做咩,我亦唔會理佢去唔去識其他人
我以前有個朋友第一個sl佢會呷sl個老婆醋,又會話對方對佢怠慢,最後自己頂唔順叫分手日日喊到傻返屋企仲要扮無事
宜家佢識handle第3任SL喇,簡直能放能收

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-27 02:23 PM 發表 查看引用來源

師兄好耐無見.
我係Dragonbone,壞人一名,如果你以為我係好人,sorry,我唔係,我形象唔討好,亦惹人討厭.係,真係,好多女人都會講:你好討厭.但就係咁,令我有時都唔知,我應唔應該對天下既女人講sorry,anyway,我呢?唔鐘意出聲,唔係因為我默認我係唔係有做過而唔認,而係有D野,我知道,人在做,天在看.
講真,要我認衰 ...
狠一點啦。。做大事5好拖泥帶水。。反正你有你講。。佢有佢講。。拗到已經冇得番轉頭。。連最老土既分手後做朋友都5想。。就5好留力呀。。大大力屌落去。。勁過牛大力呀

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-27 02:23 PM 發表 查看引用來源

師兄好耐無見.
講真,要我認衰 ...
佩服

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-8-27 02:33 PM 發表 查看引用來源

狠一點啦。。做大事5好拖泥帶水。。反正你有你講。。佢有佢講。。拗到已經冇得番轉頭。。連最老土既分手後做朋友都5想。。就5好留力呀。。大大力屌落去。。勁過牛大力呀 ...
牛大力好咩?不如去試下牛歡喜先呢~~~~
死火,我唔記得,牛歡喜配咩先好食添.

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-8-27 02:33 PM 發表 查看引用來源

狠一點啦。。做大事5好拖泥帶水。。反正你有你講。。佢有佢講。。拗到已經冇得番轉頭。。連最老土既分手後做朋友都5想。。就5好留力呀。。大大力屌落去。。勁過牛大力呀 ...
比支紅牛佢.....

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-8-27 02:34 PM 發表 查看引用來源

佩服
師兄你唔係佩服我男人都唔放過下嘛?
嗱,男人我講笑喳下,女人only, please~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆