上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
200  3.2k

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-28 04:07 PM 發表 查看引用來源
我同A已經拍拖,但暫時仍未跟佢上床。
在星期三個日,佢話對我有意思,當然我都係,而個日係車到佢同我熱吻,kiss左5分鐘到,我有摸佢下體同個身,佢個身型好正!然後我叫佢上去我家,但佢話明天要上班,話星期五下 ...
恭喜晒 星期五上得床。記得收埋晒有關你老公既野啦 比佢知你有老公既 輕既轉基 重既工唔敢返

我同老公好耐冇一齊,屋唔會有佢D野
引用:
原帖由 25@@ 於 2015-5-28 04:28 PM 發表 查看引用來源

恭喜晒 星期五上得床。記得收埋晒有關你老公既野啦 比佢知你有老公既 輕既轉基 重既工唔敢返

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-28 04:07 PM 發表 查看引用來源
我同A已經拍拖,但暫時仍未跟佢上床。
在星期三個日,佢話對我有意思,當然我都係,而個日係車到佢同我熱吻,kiss左5分鐘到,我有摸佢下體同個身,佢個身型好正!然後我叫佢上去我家,但佢話明天要上班,話星期五下 ...
樓主好快呀....
咁快就摸佢下體...會唔會猴琴左D?:smile_35:

引用:
原帖由 moi2015 於 28/5/2015 06:41 PM 發表 查看引用來源

樓主好快呀....
咁快就摸佢下體...會唔會猴琴左D?:smile_35:
女人手多多係睇得起你嘅表現。冇問題。

宵夜肯定有着落。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-28 05:21 PM 發表 查看引用來源

女人手多多係睇得起你嘅表現。冇問題。

宵夜肯定有着落。

係啫!但咁樣個男既未必珍惜你....女仔都係留返D矜持會好D...:smile_13:

恭喜樓主你啦,不過既然咁容易就同你拍拖,唔覺得佢有幾乖同幾怕羞果d男仔囉,但點都好啦,你地開心就得啦^_^

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-5-28 07:23 PM 發表 查看引用來源
恭喜樓主你啦,不過既然咁容易就同你拍拖,唔覺得佢有幾乖同幾怕羞果d男仔囉,但點都好啦,你地開心就得啦^_^

agree...新丁一定係表現得乖d:smile_13:

頭先佢要加班,專登等埋佢先走,暫時公司上我們都扮冇野,廢事惹人閒話。
頭先一齊食飯講起佢屋企,原來佢係同媽媽住,父母早已離異,仲有頭先借機問佢有過幾多女友,佢話1個,咁我講笑問:咁你會不會仲係處男,佢話唔係。
唔知佢技巧好不好?

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-28 09:11 PM 發表 查看引用來源
頭先佢要加班,專登等埋佢先走,暫時公司上我們都扮冇野,廢事惹人閒話。
頭先一齊食飯講起佢屋企,原來佢係同媽媽住,父母早已離異,仲有頭先借機問佢有過幾多女友,佢話1個,咁我講笑問:咁你會不會仲係處男,佢話 ...
試下咪知囉

星期五應該會知,佢話下班可以上我家,到時我唔會咁快放佢走.,haha.
引用:
原帖由 garyn79 於 2015-5-28 09:41 PM 發表 查看引用來源

試下咪知囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆