系女仔都鍾意玩蕉食蕉

收藏  |  訂閱
19  585

系女仔都鍾意玩蕉食蕉

系女仔都鍾意玩蕉食蕉,只要佢知道用手搞下你條蕉,你就會變得好硬,佢就會搞,只要佢知道用口就會令你變得更硬,佢就會含,因為佢知道你條蕉越硬,就會令佢超舒服,甚至到高潮!有冇同感?

引用:
原帖由 歌舞技町 於 28/5/2015 03:10 AM 發表 查看引用來源
系女仔都鍾意玩蕉食蕉,只要佢知道用手搞下你條蕉,你就會變得好硬,佢就會搞,只要佢知道用口就會令你變得更硬,佢就會含,因為佢知道你條蕉越硬,就會令佢超舒服,甚至到高潮!有冇同感?

http://blog-imgs-57. ...
同埋,女仔對蕉嘅size同形狀其實極之有興趣。

一見條蕉size唔錯,會露出“咦,咁大嘅,點算呀”嘅表情。一臉難為,而雙目放光仲好似流緊口水咁。

又鍾意搞蕉汁,見到蕉頭出前列腺液,會大玩,甚至舐,扮試味。
最後見到香蕉奶昔出爐,佢哋先會滿意心息。

結論,女仔一樣麻甩。

弊啦,點解我認識唔到d咁嘅女仔㗎。

唔識用手玩蕉,淨係識食同夾:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-5-28 10:58 AM 發表 查看引用來源
唔識用手玩蕉,淨係識食同夾:smile_43: :smile_43:
夾:smile_o06::smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-5-28 11:04 AM 發表 查看引用來源

夾:smile_o06::smile_o06::smile_o06:
:smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-5-28 11:34 AM 發表 查看引用來源
:smile_40::smile_40::smile_40:
我要睇表演:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 28/5/2015 12:58 PM 發表 查看引用來源
動口不動手 = 謙謙君子最愛
用波不用口 = 乳交七至愛

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-5-28 11:41 AM 發表 查看引用來源

我要睇表演:smile_o06::smile_o06:
無開show喎:smile_43:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-28 12:00 PM 發表 查看引用來源

動口不動手 = 謙謙君子最愛
用波不用口 = 乳交七至愛

點呀文人

前往最後回覆