46 12345
上一頁下一頁
發新話題

女仔既自慰煩惱

收藏  |  訂閱
45  2.0k

女仔既自慰煩惱

我既自慰方法其實係用力壓落去陰道位置(其實我不exactly知道某一點,因為係朋感覺),已經過程好快,1-2秒就完...唔知有冇sis係同我差不多呢?
其實一路以黎都怕自慰會有副作用,咩失禁呀,尿道炎,所以可以既話,我盡量都一個月一次...
而事實上,我每次做完個腹部(膀胱)側邊會有少少唔舒服,不是痛...唔知咁樣係咪正常呢??????

其實我好細個就有自慰習慣,應該係4-5歲,其實我係咪早熟呢?

引用:
原帖由 meme2015 於 2015-5-27 01:25 PM 發表 查看引用來源
我既自慰方法其實係用力壓落去陰道位置(其實我不exactly知道某一點,因為係朋感覺),已經過程好快,1-2秒就完...唔知有冇sis係同我差不多呢?
其實一路以黎都怕自慰會有副作用,咩失禁呀,尿道炎,所以可以既話,我盡量都一 ...
點解唔扑野呀

引用:
原帖由 meme2015 於 2015-5-27 13:25 發表 查看引用來源
其實一路以黎都怕自慰會有副作用,咩失禁呀,尿道炎,所以可以既話,我盡量都一 ...
4,5歲就識自慰?

4-5歲....

引用:
原帖由 gum717 於 2015-5-27 01:28 PM 發表 查看引用來源

點解唔扑野呀
佢而家得7、8歲咋 :smile_27:

引用:
原帖由 meme2015 於 2015-5-27 01:25 PM 發表 查看引用來源
太用力小心整損

[quote]原帖由 physicalgym 於 2015-5-27 03:43 PM 發表 查看引用來源

佢而家得7、8歲咋 :smile_27:

笑銀左…絕句xdd

憑感覺自慰,你會識得就住嚟搞㗎嘛。

況且你話過程得嗰幾秒鐘,點會咁易出事呀?

陰道係豆腐咩?

將來你生BB如果做自然分娩嘅話,陰道要承受嘅壓力會係你而家DIY時嘅數百倍!

所以,阿媽生你出嚟非常唔容易呀,記住要好好孝順阿媽呀,小妹妹。

我小三開始自瀆,好快學識玩醬爆腸仔。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-27 08:29 PM 發表 查看引用來源
憑感覺自慰,你會識得就住嚟搞㗎嘛。

況且你話過程得嗰幾秒鐘,點會咁易出事呀?

陰道係豆腐咩?

將來你生BB如果做自然分娩嘅話,陰道要承受嘅壓力會係你而家DIY時嘅數百倍!

所以,阿媽生你出嚟非常唔容 ...
Hi師兄,
DIY係外來壓力,唔同分娩內在壓力,而且分娩既擴張收縮係橫向,我DIY既力係直衝入黎,所以真係有點擔心
第二,我真係有時DIY完,唔知點解個膀胱側邊真係有D唔舒服...唔知個個位係咪卵巢位
最後,呢件心事,我已經收埋向心入面三十幾年..我從來冇同身邊朋友講過,因為我覺得女仔自慰係一件好醜既事,更可況我幼稚園已經有....
我都希望我係一名小妹妹,或者係性呢一方面我仲係啦

引用:
原帖由 meme2015 於 27/5/2015 11:10 PM 發表 查看引用來源

Hi師兄,
DIY係外來壓力,唔同分娩內在壓力,而且分娩既擴張收縮係橫向,我DIY既力係直衝入黎,所以真係有點擔心
第二,我真係有時DIY完,唔知點解個膀胱側邊真係有D唔舒服...唔知個個位係咪卵巢位
最後,呢 ...
原來係師姐。失覺。:smile_35:

所謂嘅"用力壓"其實即係點?有冇用玩具或者其他硬物?卵巢位於子宮側較深位置,正常嘅自慰唔會影響到。尤其係手指DIY,直頭冇可能。無論男女,自慰係最正常不過,自然而然,而且健康嘅行為。反而性慾冇得發洩,谷住仲唔健康。你嘅擔心完全係過慮。高潮引致下體肌肉局部抽筋,其實頗為常見。男人都有此問題:小弟有時做愛想留住快感,徘徊喺射與唔射之間太耐,最後大量爆射當然爽啦,但下腹同下陰會乸住痛。抖一陣就無事。當然,行貨答案實會係:為求安心,最好睇醫生。女人進入中年,確係要好好睇住自己。卵巢疾病可能性頗多,例如卵巢囊腫(ovarian cysts), 卵巢內膜異位(endometriosis),卵巢內膜增生(endometrial hyperplasia),甚至各式腫瘤。後者暫時唔講。

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆