上一頁下一頁
發新話題

小小色少少誘惑#93#198#493#541#602#627#661朋友天台快速愛

收藏  |  訂閱
762  123.1k

引用:
原帖由 hin0116 於 2019-5-16 09:23 AM 發表 查看引用來源

係啲女要我望佢😅
甘巴閉呀。。。
吾比你望吾得開心呀???

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2019-5-16 09:54 AM 發表 查看引用來源
咁著會唔會好熱呀:smile_27:
嗯。。返到office ok啦。。
無咩野。。
不過今日都係焗左啲者,無尋日甘熱甘。。

其實都差吾多。。brabra小背心恤衫。。
好基本既配置,吾會話甘樣就會好厚好熱。
小背心吸汗,仲吾會濕左件裇衫添

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-16 10:07 AM 發表 查看引用來源

甘巴閉呀。。。
吾比你望吾得開心呀???
佢地著到咁,都係想人望下佢地嘅姐
唔通包實哂去跑步咩😅

引用:
原帖由 hin0116 於 2019-5-16 10:12 AM 發表 查看引用來源

佢地著到咁,都係想人望下佢地嘅姐
唔通包實哂去跑步咩😅
嗯…真係好多謝師兄你望佢地。。。
哈哈。。

死啦~甘樣傾下打下字甘。。
搞到我又有啲心郁郁想打下文。。。。
近近地就尋晚個Q。。都諗得過可以更新下咼

更新吧
等你出文
係咪又係窗邊引仔

有野分享就打出來啦,PLEASE
引用:
原帖由 akitty 於 16/5/2019 10:40 AM 發表 查看引用來源

哈哈。。

近近地就尋晚個Q。。都諗得過可以更新下咼 ...

咁都好過我,仲要恤衫西褲.....熱死人
引用:
原帖由 akitty 於 16/5/2019 10:09 AM 發表 查看引用來源

嗯。。返到office ok啦。。
無咩野。。
不過今日都係焗左啲者,無尋日甘熱甘。。

其實都差吾多。。brabra小背心恤衫。。
好基本既配置,吾會話甘樣就會好厚好熱。
小背心吸汗,仲吾會濕左件裇衫添 ...

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-16 10:40 AM 發表 查看引用來源

哈哈。。

近近地就尋晚個Q。。都諗得過可以更新下咼 ...
攪到你想出文,加油

扣少幾粒鈕,正啊…有事業線睇

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-13 03:42 AM 發表 查看引用來源
之前都話我吾會再更新。。
但都係忍吾住心癮,會走上來睇,又會想打字。。

話說同男友(未來老公)同居一齊住之後,吾可以話吾好既,不過雙方既習慣都出曬來。。
男友原來好吾鐘意做家務,
吾嗌佢做既話佢係一啲都吾會主動掂。。
例如掃地拖地,洗衫晾衫收衫甘甘。。
連自己煮完野食,啲碗都吾會洗埋佢先既。。。
我吾係抱怨啲咩。不過如果我嗌到出聲要佢幫手做家務既話佢都會做既。。
一星期7日。。 ...
其實間唔中露出下 我覺得會增加刺激 玩都玩得爽啲 
當然啦要睇你地接受既能力啦 
我都想見多啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆