上一頁下一頁
發新話題

與C先生的激情-潛能被啟發-潮吹N次-

收藏  |  訂閱
170  17.3k

引用:
原帖由 Silker 於 2019-9-5 05:57 PM 發表 查看引用來源

你講得啱,我都開始有呢個問題。

所以見到你結婚十年仲可以房事方面都keep得咁好,真羨慕:smile_o06:
我地拍拖連結婚一齊差不多廿年喇😆

引用:
原帖由 Silker 於 2019-9-5 05:59 PM 發表 查看引用來源
係老婆慢慢變咗無性趣
Ooh so sad...
你唔好放棄呀,厚面皮D,但不要令她反感,慢慢黎啦,一邊充實自己嘅技巧

引用:
原帖由 Pretty女神 於 2019-9-5 06:03 PM 發表 查看引用來源

Ooh so sad...
你唔好放棄呀,厚面皮D,但不要令她反感,慢慢黎啦,一邊充實自己嘅技巧
我技巧自問唔錯,可惜對方無咗性趣,直情好似性冷感咁,點摸點錫點啜都無咩反應,妹妹點都唔濕。。。
攪到我呢一年幾超dry,仲要睇唔到改變嘅希望

sorry 好似霸咗你個post訴苦添:smile_35:

引用:
原帖由 Silker 於 2019-9-5 06:09 PM 發表 查看引用來源

我技巧自問唔錯,可惜對方無咗性趣,直情好似性冷感咁,點摸點錫點啜都無咩反應,妹妹點都唔濕。。。
攪到我呢一年幾超dry,仲要睇唔到改變嘅希望 ...
佢應該未夠relax 有壓力,定係你地有心病?

引用:
原帖由 Silker 於 2019-9-5 06:10 PM 發表 查看引用來源
sorry 好似霸咗你個post訴苦添:smile_35:
唔緊要,我今日好得閒呀hahaah

引用:
原帖由 Silker 於 2019-9-5 06:09 PM 發表 查看引用來源

攪到我呢一年幾超dry,仲要睇唔到改變嘅希望 ...
咁可能係佢唔再當你係lover

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-5 06:17 PM 發表 查看引用來源

咁可能係佢唔再當你係lover
但係...嗰啲SP, ONS關係,女方都唔當個男人係lover吧,但女人依然可以性趣,不是嗎?

引用:
原帖由 Silker 於 2019-9-5 06:19 PM 發表 查看引用來源

但係...嗰啲SP, ONS關係,女方都唔當個男人係lover吧,但女人依然可以性趣,不是嗎?
我反而覺得SP, ONS只當對方係lover
除咗性之外咩都無

引用:
原帖由 Silker 於 2019-9-5 06:19 PM 發表 查看引用來源

但果D未厭倦吖嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆