上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#50 - 未婚夫日誌 p.1,9

收藏  |  訂閱
2.8k  42.2k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-14 12:22 AM 發表 查看引用來源

係咩波鞋?
cheap 野一tick牌跑鞋喳~😅😅😅

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2019-9-14 12:24 AM 發表 查看引用來源

cheap 野一tick牌跑鞋喳~😅😅😅
有幾cheap呀?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-13 11:43 PM 發表 查看引用來源

我唔係傻既,我當然知道唔肯見就即是玩完,但俾你係當事人,係咪可以講咁易,好瀟灑咁離開?我果陣做乜佢都唔理我,block wechat,whatsapp,fb, email寄信佢都唔覆,佢見我女女我已經全程忍住扮take it easy.佢對我咁恨心,我點解要對佢客氣。佢要扮好男人丫嘛,應承我唔上黎flirt女次次唔夠一個星期就厚面皮上返黎,係你地面前扮食蛋糕唔食女丫嘛,咁耐唔肯公開係因為前 ...
既然係過去式,佢要flirt女你又何需介意呢?如果佢承諾過你而家又反悔,你唔係更應該慶幸你已經同佢分開嗎?

女人可以為愛過既男人傷心,但唔應該失去自己既尊嚴,你應該將心思放落更值得既人身上,過去既就讓它過去啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-14 12:35 AM 發表 查看引用來源

有幾cheap呀?
我呢的幾舊水貨仔黎架喳~😅😅😅😅

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2019-9-14 12:46 AM 發表 查看引用來源

我呢的幾舊水貨仔黎架喳~😅😅😅😅
唯一貴重既,係你花心思諗過然後買俾佢…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-9-14 01:18 AM 發表 查看引用來源

唯一貴重既,係你花心思諗過然後買俾佢…
Surprise her !!!!! 收到好開心!

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2019-9-13 11:52 PM 發表 查看引用來源

宜家3個字都派40蚊,十蚊我都無中過呀~🤣🤣🤣🤣🤣
咪就係20年前開始買都未中過囉😛

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-13 11:43 PM 發表 查看引用來源

我唔係傻既,我當然知道唔肯見就即是玩完,但俾你係當事人,係咪可以講咁易,好瀟灑咁離開?我果陣做乜佢都唔理我,block wechat,whatsapp,fb, email寄信佢都唔覆,佢見我女女我已經全程忍住扮take it easy.佢對我咁恨心,我點解要對佢客氣。佢要扮好男人丫嘛,應承我唔上黎flirt女次次唔夠一個星期就厚面皮上返黎,係你地面前扮食蛋糕唔食女丫嘛,咁耐唔肯公開係因為前 ...
So? Nobody gives a damn

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-9-14 01:22 AM 發表 查看引用來源

Surprise her !!!!! 收到好開心!
最Surprise咪就係對鞋好靚,但買錯碼囉… 

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-14 02:00 AM 發表 查看引用來源

最Surprise咪就係對鞋好靚,但買錯碼囉… 
心情=坐過山車

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆