上一頁下一頁
發新話題

引導老婆進入瘋狂狀態

收藏  |  訂閱
122  30.0k

我老婆做時就話乜都想試,3P4P....但做完就冇咗件事。應該如何實現呢?

引用:
原帖由 野涼 於 2019-8-19 05:48 PM 發表 查看引用來源
佩服咁多位師兄可以令自己老婆接受同其他人扑野!!
勁!
我未試過,但幻想老婆被前度或看更阿叔偷食已經好興奮 ,實際上做不到

老婆俾人屌仍在幻想中,重未試過,不過扑嘢時引佢幻想下,佢塊面特別紅,水特別多,重會講D淫嘢,例如老公我好想試下第二條,問我想唔想睇住佢俾第二個人屌呀之類!

故事精彩, 期待下一次布告.

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-8-19 06:42 PM 發表 查看引用來源

插到老婆反轉係老公的責任❗
係嘅係嘅

引用:
原帖由 actnow1997 於 2019-8-20 06:25 PM 發表 查看引用來源
我老婆做時就話乜都想試,3P4P....但做完就冇咗件事。應該如何實現呢?
要無時無刻在不同場合都要引誘老婆令佢久而久之自己淫咗都唔覺

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-20 08:18 PM 發表 查看引用來源
老婆俾人屌仍在幻想中,重未試過,不過扑嘢時引佢幻想下,佢塊面特別紅,水特別多,重會講D淫嘢,例如老公我好想試下第二條,問我想唔想睇住佢俾第二個人屌呀之類! ...
你太太有潛質haha

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-21 01:38 AM 發表 查看引用來源

要無時無刻在不同場合都要引誘老婆令佢久而久之自己淫咗都唔覺
同意, 我會再加埋唔好成日鍡飽佢:smile_47:,同開口埋口都提下"合適朋友",9而9之佢就會應承

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-8-21 02:26 AM 發表 查看引用來源

同意, 我會再加埋唔好成日鍡飽佢:smile_47:,同開口埋口都提下"合適朋友",9而9之佢就會應承
任何場合都想盡辦法抽佢水,不時提佢飲咗酒有幾淫,上次屌緊佢時有幾淫但老公最愛.....

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-21 06:07 PM 發表 查看引用來源
任何場合都想盡辦法抽佢水,不時提佢飲咗酒有幾淫,上次屌緊佢時有幾淫但老公最愛.....
仲要任何場合撩起佢團火, 等佢一爆發時一發不可收拾... 吊到HI時,佢就會話乜都得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆