上一頁下一頁
發新話題

小小色少少誘惑#93#198#493#541#602#627#661朋友天台快速愛

收藏  |  訂閱
762  123.2k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-7-29 11:48 AM 發表 查看引用來源

乜你甘衰嫁。。
一係唔搞
一搞就搞2Q :smile_40:飽晒啦

你對波咁大,件衫都仲鬆身……件衫真係好大件,

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-7-29 12:34 PM 發表 查看引用來源
你對波咁大,件衫都仲鬆身……件衫真係好大件,
鬆身啲者,,未叫做貼曬身顯曬身形出來嫁嘛

引用:
原帖由 阿苦榮 於 2019-7-29 12:30 PM 發表 查看引用來源

一係唔搞
一搞就搞2Q :smile_40:飽晒啦
飽飽飽🤭🤭🤭

引用:
原帖由 akitty 於 2019-7-29 11:49 AM 發表 查看引用來源

會嫁??真係會??
睇你咁答,即係好想同個𡃁仔啪啪啦,咁要快d行動喎師姐

引用:
原帖由 akitty 於 2019-7-29 11:45 AM 發表 查看引用來源

點樣益??
而家甘樣小挑逗下好啦~

吾使訓埋上床等佢上來呀??🙈🙈🙈
吾想玩出禍咼🤭🤭
唔係呀😂
可以試下叫佢幫下手拎野 然後撩下佢 或者唔覺意掂/掃到佢細佬咁 😆
之後就見到佢個怕怕羞羞樣 😎
😂😂😂

引用:
原帖由 haterr 於 2019-7-30 01:06 AM 發表 查看引用來源

唔係呀😂
可以試下叫佢幫下手拎野 然後撩下佢 或者唔覺意掂/掃到佢細佬咁 😆
之後就見到佢個怕怕羞羞樣 😎
😂😂😂
哈哈。。
應該吾會甘樣囉。。

尋晚,之前個攝影師搵我。。
佢話佢之後有個project ,
接左個廣告拍攝,
類似淘寶,但個名吾係。。網拍網站project 
總之佢問我有無興趣,做平面model。。
影啲衫褲,什至可能係內衣照。。
供做貨樣相。。
佢話因為同我影過相,
覺得我身材又ok,樣又睇吾出年紀真實🤬🤬🤬🤬
而且影相時又吾會尷尬吾怕醜。。

而且仲問我有無一啲男仔或女仔fd。。
性格相似,身形又ok既可以一齊試下做。。

嗯。。又心思思中。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-7-30 12:04 PM 發表 查看引用來源
尋晚,之前個攝影師搵我。。
佢話佢之後有個project ,
接左個廣告拍攝,
類似淘寶,但個名吾係。。網拍網站project 
總之佢問我有無興趣,做平面model。。
影啲衫褲,什至可能係內衣照。。
供做貨樣相。。
佢話因為同我影過相,
覺得我身材又ok,樣又睇吾出年紀真實🤬🤬🤬🤬
而且影相時又吾會尷尬吾怕醜。。

而且仲問我有無一啲男仔或女仔fd。。
性格相似,身 ...
如果係內衣褲你老公俾唔俾先?
問實洗唔洗出樣?因為有d唔洗出樣
淨係頸以下

師姐, 妳好正呀, 最鐘意睇人露出, 露出真係引死人....:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆