上一頁下一頁
發新話題

小小色少少誘惑#93#198#493#541#602#627#661朋友天台快速愛

收藏  |  訂閱
762  123.4k

引用:
原帖由 agnes_bao 於 2019-6-21 10:25 PM 發表 查看引用來源

你男人在場/3P, 咁你就唔係偷食啦😂😂
師妹講既又係wo~~~
男友俾得就唔算偷食啦

引用:
原帖由 akitty 於 2019-6-23 04:10 AM 發表 查看引用來源

甘呢啲叫咩呀??
共同歡樂?😂😂😂
我覺得你結左婚之後 應該玩得重勁

我覺得Kitty心態開始接受同男友3p

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-6-23 07:24 AM 發表 查看引用來源
你又撩佢,而佢可以攞埋批文屌你……唉…你都係遲早順從男友仔玩3,4p
嗯…
其實。。。我而家的確係有甘既心思。。。
不過我想同男友約法三章。。
就算我答應我促成了一次3p。對象是kit或kate都好。。
我就只會答應一次,以後吾準再提,亦吾會有下一次。。

因為一來老公跟kit完全吾識,但同kate只有幾次薄面見過。。

二來,老公成日甘提住,所以完左佢一次心願之後,
就吾準再提,當結婚前最後一次,
因為已plan好明年年頭結婚,
我真係想結婚後,就只係專心一人

三來,我個晚有同kate提起過,
佢話會考慮一下未落實答應。。。
至於kit,應該吾使問啦,kate批准既話佢實應承。。

所以,基本上一切都可以等就緒只欠東風。。
2個男人應該吾使理,
只差我同kate係咪真係諗住應承甘做。。

我認真甘講一句。。
以前我曾經太荒淫。老公雖然吾清楚,但其實略知一點。
而家我想修心養性,但先發現原來係男人都會有性幻想。
我無再去搵其他男人,無再搞啲咩曖昧,
我只想好好對我現在和未來的老公。。

所以我希望約法三章,我滿足佢一直以來既幻想,
但希望這就是最後一次。。
以後吾會再提。。
比起我吾識既人,可能選擇簡我認識既會比較放心啲。。
甘我梗係吾會講出口話我已經比過kit屌過比我老公知啦~

嗯。。吾知你地明吾明我打啲咩,我諗啲咩。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-6-23 12:40 PM 發表 查看引用來源

嗯…

因為一來老公跟kit完全吾識,但同kate只有幾次薄面見過。。

我真 ...
只止一次 會唔會考慮4p
滿足埋老公可能想搞其他女人既慾望
但kate肯唔肯?

引用:
原帖由 akitty 於 2019-6-23 12:40 PM 發表 查看引用來源

嗯…

我真 ...
由最初決定從良唔再玩,之後一次有一次比呀kit食,到依家就讓步玩多p,雖然口講只此一次,但係你真係可以保証?

引用:
原帖由 formanlo 於 2019-6-23 06:54 PM 發表 查看引用來源

由最初決定從良唔再玩,之後一次有一次比呀kit食,到依家就讓步玩多p,雖然口講只此一次,但係你真係可以保証?
akitty,其實見你咁樣嘅進度,真係有D似之前一個情色版入面有一篇"出軌的心路歷程"嘅女主角一樣。

你放心,就算你今次肯,加埋約法三章,你老公第日一定會再試你,話唔定佢搵埋朋友夾定等你應承,如果你想一心一意去對佢 ,就唔好比佢有期望,反而比佢知你為左佢已冇再荒淫……

引用:
原帖由 formanlo 於 2019-6-23 18:54 發表 查看引用來源

咪係,你自己都心思思 ,如果成事一定會有破綻!

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-6-23 09:32 PM 發表 查看引用來源
你放心,就算你今次肯,加埋約法三章,你老公第日一定會再試你,話唔定佢搵埋朋友夾定等你應承,如果你想一心一意去對佢 ,就唔好比佢有期望,反而比佢知你為左佢已冇再荒淫…… ...
師兄講得岩~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆