上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#50 - 未婚夫日誌 p.1,9

收藏  |  訂閱
2.8k  41.9k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-12 05:28 PM 發表 查看引用來源

你嘅現在狀態係咪下午茶呀?
食完啦,岩岩反到屋企,好眼訓~

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2019-9-12 05:35 PM 發表 查看引用來源

食完啦,岩岩反到屋企,好眼訓~
富二代嘅生活

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2019-9-12 05:21 PM 發表 查看引用來源

咁……轉反張現在狀態~🤤🤤
現在既狀態係不修邊幅。唔好嚇壞人啦😝😝😝

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-12 05:12 PM 發表 查看引用來源

我今日比較忙,要慢慢覆你喎

首先,我無瞞過你我有同龍兄wechat
你應該好記得係我話比你知嘅
由佢pm我開始,佢都無提過你,我亦無過問,因為你存在與否並不影響我地嘅話題
至於佢有無瞞你就唔關我事喇 ...
原來我好乖無pm人,放開D最好舊既唔去新既點來

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-9-12 05:46 PM 發表 查看引用來源

現在既狀態係不修邊幅。唔好嚇壞人啦😝😝😝
自然美先難得,有D曬喎

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-12 05:12 PM 發表 查看引用來源

由佢pm我開始,佢都無提過你,我亦無過問,因為你存在與否並不影響我地嘅話題
原來係佢pm你先,多謝你話埋俾我知,因為佢話佢唔會主動pm人。不過依傢呢個人我對佢已經無晒感覺,大話精,厚面皮,無賴,你鍾意既可以攞去。但睇得出佢咩都話晒俾你知,仲要講野都同佢同聲同氣,"多謝我爆佢出黎反而收多左pm",呢句唔係佢同你講,你點會知。大家都係女人,你做到咁出面都唔係攬佢?無需要講大話吧

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-12 05:24 PM 發表 查看引用來源

如果真係無感覺就太好喇
真正放得低一段感情時唔係恨,係冷漠
當佢同路人甲一樣時,就真係放低喇

佢多人搵我知,點解會同我講唔同你講呢?因為我唔care,佢同幾多人傾關我咩事? ...
唔關你事就最好,再講,龍哥唔係度出現你地都日日傾晚晚傾,咁你仲想點?

引用:

覆流左,覆返先,佢pm你當然唔會提起我,佢都唔想人知佢有sl,唔係點搵食?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-12 05:26 PM 發表 查看引用來源

係咪忘記咗你地結咗婚?
分開唔係遲早嘅事咩? 
掉返轉諗,佢傷害得你,即係唔愛你啦… 愛無得勉強架喎
佢唔俾我好過,我都唔會俾佢好過

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-12 05:41 PM 發表 查看引用來源

富二代嘅生活
今日去高危地方架~做完即閃!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆