上一頁下一頁
發新話題

引導老婆進入瘋狂狀態

收藏  |  訂閱
122  30.0k

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2019-8-14 10:53 PM 發表 查看引用來源

請㪍要怎樣才能測試到,我老婆話佢未試過其他人碌鳩,除我以外!但又話只鐘愛我碌鳩,之不過佢話佢拍過幾次拖

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-15 01:03 AM 發表 查看引用來源
講就咁講,我老婆對波35c呀,同佢拍拖會唔唔揸爆佢對奶吖,佢絕對表面賢妻feel,但我保證佢屌起上黎是撚但一條佢都任屌唔嬲,其實一碌鳩點會滿足吖,我地男人咪一樣,邊個唔想食哂D女吖!

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 10:54 AM 發表 查看引用來源
好耐冇出文....講返我呢期出咗好多trip, 差唔多有三個星期扎炮,當然三星期冇餵妻,我知老婆已急不及待,但我心有個計劃,過程係咁,我一返來當然老婆女女都好掛住,就問女女今晚同唔同我瞓?女一定答Yes! 當晚女女瞓喺我哋中間,如是者女女在我哋中間瞓咗三晩,到上星期五我見香港宜家嘅情況啲酒店房價錢跌咗好多,況且呢晚要幾位同事喺呢到食飯,就book 咗間對住海嘅房,叫老婆今晚帶定戰衣,唔知大家記唔記 ...
你哋兩公婆真係好有默契

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-15 01:19 AM 發表 查看引用來源

講就咁講,我老婆對波35c呀,同佢拍拖會唔唔揸爆佢對奶吖,佢絕對表面賢妻feel,但我保證佢屌起上黎是撚但一條佢都任屌唔嬲,其實一碌鳩點會滿足吖,我地男人咪一樣,邊個唔想食哂D女吖! ...
睇情況你兩公婆都經常玩三p? 可以分享一下嗎?

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-15 01:19 發表 查看引用來源

講就咁講,我老婆對波35c呀,同佢拍拖會唔唔揸爆佢對奶吖,佢絕對表面賢妻feel,但我保證佢屌起上黎是撚但一條佢都任屌唔嬲,其實一碌鳩點會滿足吖,我地男人咪一樣,邊個唔想食哂D女吖! ...
想聽下CHING同CHING嫂玩到幾放!

做你同事好幸福

通常飲到貓貓地係會變左另一個 mode.   :smile_47:

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 10:54 AM 發表 查看引用來源
好耐冇出文....講返我呢期出咗好多trip, 差唔多有三個星期扎炮,當然三星期冇餵妻,我知老婆已急不及待,但我心有個計劃,過程係咁,我一返來當然老婆女女都好掛住,就問女女今晚同唔同我瞓?女一定答Yes! 當晚女女瞓喺我哋中間,如是者女女在我哋中間瞓咗三晩,到上星期五我見香港宜家嘅情況啲酒店房價錢跌咗好多,況且呢晚要幾位同事喺呢到食飯,就book 咗間對住海嘅房,叫老婆今晚帶定戰衣,唔知大家記唔記 ...
做咩唔加入屌埋一份?
俾你老婆試下二穴齊插俾佢enjoy下呀嗎

睇住老婆被吊,個心理關口好大,怕老婆過癮第二碌之後!自己出去搵食吾比我知

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-15 01:19 AM 發表 查看引用來源

玩之道係互相尊重

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆