上一頁下一頁
發新話題

女仔既自慰煩惱

收藏  |  訂閱
45  2.0k

引用:
原帖由 heyouo3o 於 2015-5-29 05:15 PM 發表
係米只係得自慰完之後,個個位有啲谷住谷住嘅感覺?但過一陣就無事?

係有谷住既感覺,再加上膀胱左邊都有D遠遠地...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-5-29 06:24 PM 發表

拿... 如果自慰=手, 性交=啫啫, 咁我都認同自慰快感大於真正性交囉 不過同人做有另一種滿足感話時話樓主有無proof read 先出post o架 用力壓落去陰道1-2秒, 我禁電梯都耐過你, 之後4-5歲開始自慰, 係 ...
個"高潮"真係得個一秒,佢一黎,我就唔想再壓...
我講到咁清楚,的而且確係4-5歲,上面都有個師妹係咁既情況,冇假

引用:
原帖由 meme2015 於 2015-5-28 02:32 PM 發表 查看引用來源

都有人曾經咁懷疑我對男人冇興趣..但事實上唔係!我係鐘意男,都希望可以同自已心愛既男人做愛,不過,呢個又關乎我本身個性格問題....所以又一直都冇囉!
你話你腹部都有少少痛,會唔會係D肌肉抽筋?其他男仔都會咁?? ...
祝妳搵到愛人唔使自己嚟

系丫

個下唔舒服會唔會係高潮抽搐太強烈而引起呢?
同埋4-5歲呢⋯⋯我都係咁上下細開始,只係我係夾公仔同攬枕

4-5歲就自慰?咁大力會唔會傷架真係??

引用:
原帖由 站在雨點下 於 4-6-2015 01:01 發表 查看引用來源
4-5歲就自慰?咁大力會唔會傷架真係??
係出面又唔會點受傷

[quote]原帖由 siuhokei 於 2015-6-3 06:30 PM 發表 查看引用來源

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jpg [/quote

咁細知乜係高潮?

引用:
原帖由 siuhokei 於 2015-6-3 06:30 PM 發表 查看引用來源

原來有咁多人都係咁...
我都有用公仔同攬枕,我想是人既天性

咁細個會有高潮咩?哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆