同居女友(20歲真軍篇)

收藏  |  訂閱
25  20.8k

呢日之後,師兄應該可以唔使再幫襯安全套公司D產品啦
更加唔使買ky,出左頭一Q之後已經有天然既ky喺體內:smile_30:

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-9-14 02:10 AM 發表 查看引用來源

的確係,試過,老婆要停賽一星期:smile_13:
試過呀,停左一個星期。當俾自己休息下,儲番一個星期,下星期d精多到呢,仲可以一晚兩Q

引用:
原帖由 不毛之地 於 2019-9-14 01:29 AM 發表 查看引用來源

餵人奶嗰段時間呎吋大咗之外,連粒乳暈都大咗,未生之前都有一個五蚊銀咁大,生完大咗一半,仲要粒乳頭好似粟米咁大粒,好好啜
聽聞大肚婆都好正,一路插,見仲佢俾自己搞大個肚,好有成功感,可惜我仲未到這階段

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-9-14 02:19 AM 發表 查看引用來源

企係到有冇單手OR雙手揸住佢個頭
有呀,經常係咁,仲要臨射時出番嚟',射晒落佢心口,大脾,難得條女玩得,仲鐘意我粗粗d都得,滿足晒我d大男人心態,帝王級享受, 溝過咁多條女 曰
取好玩就係呢個 仲要後生20歲 囡,番唔到轉頭。

引用:
原帖由 曼市一哥曼城 於 2019-9-12 10:45 PM 發表 查看引用來源
支持
有無靚腿相
如果有師兄想睇post一張半張都可以

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 14-9-2019 02:26 發表 查看引用來源

師兄,有冇覺得生完,未修身時都好好吊? 我老婆未有bb時係瘦底,生完未修身,個PAT有肉地,側插時好緊,兩邊肉夾到實一實,試過5分鐘繳左械
都係嘅,我老婆幫我生咗兩件,原本身型好fit,155cm 34c-25-35,每一胎都會肥少少,好彩我鍾意肥妹,所以冇叫佢減,而家變咗37c-29-37,每次屌見佢肉騰騰特別high,下面當然冇最初咁緊,但係西水比以前多,仲有一次插插吓潮吹咗,

前往最後回覆