上一頁下一頁
發新話題

女仔既自慰煩惱

收藏  |  訂閱
45  2.0k

引用:
原帖由 meme2015 於 2015-5-28 03:35 PM 發表 查看引用來源

有得醫既話,應該係奇蹟,我年年都做,醫生都話冇得醫
最多係食避孕丸調返岩D經期
睇中醫啦,西醫實話咩都無得醫,做多d運動會好好多

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-5-28 03:55 PM 發表 查看引用來源
睇中醫啦,西醫實話咩都無得醫,做多d運動會好好多
之前睇過中醫....好似冇乜用...
你有冇好介紹?:smile_13:

原來你都同我一樣,我都系用力壓去陰道個位,我系坐凳邊== 仲有,我都系4-5歳識自慰,系因為爬學校個遊樂場d單鋼架引起

引用:
原帖由 meme2015 於 2015-5-28 04:26 PM 發表 查看引用來源

之前睇過中醫....好似冇乜用...
你有冇好介紹?:smile_13:
pm你?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-5-29 09:29 AM 發表 查看引用來源
pm你?
師姐,好,我等你PM....希望你呢個醫師真係可以醫到我

引用:
原帖由 Catcatloveu 於 2015-5-29 12:30 AM 發表 查看引用來源
原來你都同我一樣,我都系用力壓去陰道個位,我系坐凳邊== 仲有,我都系4-5歳識自慰,系因為爬學校個遊樂場d單鋼架引起

原來有人都係咁...
我唔記得我係點引起,總知我係細個成一攞住一條大大條既手巾仔,我開頭就係用佢好似一條尿巾咁擺,再用力咁抆,產生快感
仲要係睇住電視,一見到D親熱鏡頭,女人除衫個D或者自已幻想啦

係米只係得自慰完之後,個個位有啲谷住谷住嘅感覺?但過一陣就無事?

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-28 11:45 AM 發表 查看引用來源

小弟偶有聽聞,女性自慰快感大於真正性交。但我諗呢樣嘢純屬個人喜好。

我懷疑師姐對男人興趣不大,甚至完全無興趣?

小弟青春期亦試過有一排喜歡同張棉被“做愛”。 玩法係將厚棉被卷成特大臘腸卷狀,然 ...
拿... 如果自慰=手, 性交=啫啫, 咁我都認同自慰快感大於真正性交囉 不過同人做有另一種滿足感話時話樓主有無proof read 先出post o架 用力壓落去陰道1-2秒, 我禁電梯都耐過你, 之後4-5歲開始自慰, 係咪打漏o左個1字呢 :smile_o10:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-5-29 06:24 PM 發表 查看引用來源

拿... 如果自慰=手, 性交=啫啫, 咁我都認同自慰快感大於真正性交囉 不過同人做有另一種滿足感話時話樓主有無proof read 先出post o架 用力壓落去陰道1-2秒, 我禁電梯都耐過你, 之後4-5歲開始自慰, 係 ...
自慰係會易滿足d, 男人都係, 因為隻手係自己, 自己知點樣最舒服, 同埋知道自己會做乜
但同對方做, 控制既0係對方, 思想上會滿足好多, 你唔知對方下一秒會做乜

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-5-29 09:29 AM 發表
pm你?
師姐,你既PM已收到,因為權限問題,覆唔到個PM比你,多謝你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆