天氣熱,男士們,你會出街唔著衫嗎?

收藏  |  訂閱
35  1.6k

轉哂背心了....唔著衫一陣比人拉

引用:
原帖由 大芝野 於 2015-5-15 10:27 PM 發表 查看引用來源
男士出街唔著衫唔犯法,女士出街唔著衫違法

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-5-15 10:32 PM 發表 查看引用來源

男士出街唔著衫唔犯法,女士出街唔著衫違法
所以有時覺得都幾搞笑,男唔著冇事,女唔著出事

引用:
原帖由 kobewilliam 於 2015-5-16 07:50 AM 發表 查看引用來源

所以有時覺得都幾搞笑,男唔著冇事,女唔著出事

咁梗係啦, 女人個胸俾人hi到可以告非禮, 男人試下報案睇下有冇人理:smile_30:

:smile_o08: 唔係應該要睇下咩場合咩?

引用:
原帖由 大芝野 於 2015-5-15 10:27 PM 發表 查看引用來源
係咁的話我男人一早比人拉...

引用:
原帖由 miyako8888 於 2015-5-16 05:11 PM 發表 查看引用來源
:smile_o08: 唔係應該要睇下咩場合咩?
好多時我男友冇睇場合:smile_39:
近來天氣熱,同佢出街食飯只要去附近茶餐廳佢會唔著衫
甚至佢會唔著衫上去人地屋企
至於平時買餸,佢更加一定唔會著衫
好多時全場得佢一個赤裸上身,但佢唔會尷尬

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-5-5 10:34 PM 發表 查看引用來源
有時總會在球場、運動場、地盤等不時見到唔著衫的男人
地盤唔著衫好正常
我做運輸,返工都係唔著衫。甚至送貨去到個客公司都係唔著衫。
夏天熱起上黎可以返工到放工都係赤裸上身

引用:
原帖由 sillychungsilly 於 2015-5-7 04:17 PM 發表 查看引用來源
我男人成日出街唔著衫

最近才試過山路見到唔著衫的男人,自己突然在佢面前將上身露出無受影響

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-5-28 01:10 PM 發表 查看引用來源

最近才試過山路見到唔著衫的男人,自己突然在佢面前將上身露出無受影響
我男人通常一開始行已經唔著衫,如果唔使搭公共交通甚至唔著衫直接出門。就算有女仔朋友佢都係咁,甚至行完山會唔著衫一齊食飯

前往最後回覆