上一頁下一頁
發新話題

再度重遇他 2.0 《第三十八章 ~ 結束三角? 》

收藏  |  訂閱
311  19.7k

引用:
原帖由 a-group 於 2019-8-7 10:39 AM 發表 查看引用來源

好彩你係女人,從你既個性如果係男人,無咩女人唔死起你手上!
點解咁講呢?
話時話,我成日覺得我係男人嚟😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-7 11:26 AM 發表 查看引用來源

呢篇係情感表達得最到位,同真係會令人代入左。
我學識樣野,開車,真係要鎖好門……
你代入左咩位呢?

唔... lock左門都可以unlock的😶

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-8-7 12:32 PM 發表 查看引用來源
以前都試過嗰喺佢停車嗰陣就即刻落車
之後佢同我講以後唔準自己開門落車

我心諗(我到底係要如何先至可以落到車呢? !)
佢想做gentleman幫你開門🤣

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-8-8 01:09 PM 發表 查看引用來源

點解咁講呢?
話時話,我成日覺得我係男人嚟😂
女兒身,男兒心,都唔出奇架:smile_40:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 7-8-2019 02:43 發表 查看引用來源
《第四十一章 ~ 紅燈?綠燈?》

「媽媽,媽媽....」女兒不停叫喚著我,把發呆的我叫回現實。

「媽媽,你不開心嗎?」女兒是個細心敏感的人,很多時只要從我的面部表情已留意到我情緒上的變化。

「沒有啊,我剛好在想事情。」

剛剛在看Facebook時,見到Moses一個人去旅行的相,我才留意已很久沒見過他和太太的相片。八卦按入他的頁面,見到relationship 那項已由Ma ...
多數決定唔到我會唔DO:smile_13:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-8-7 02:43 AM 發表 查看引用來源

「媽媽,媽媽....」女兒不停叫喚著我,把發呆的我叫回現實。

「媽媽,你不開心嗎?」女兒是個細心敏感的人,很多時只要從我的面部表情已留意到我情緒上的變化。

剛剛在看Facebook時,見到Moses一個人去旅行的相,我才留意已很久沒見過他和太太的相片。八卦按入他的頁面,見到relationship 那項已由Ma ...
是紅燈呢。是命運。

Moses既付出冇收成呢… 很可惜。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-8-8 01:08 PM 發表 查看引用來源

謝謝
但寫完呢篇心情好down
點解呀?呢個都係一個正確既決定丫,再拖落去對大家都唔係好事~

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-8-8 01:11 PM 發表 查看引用來源

你代入左咩位呢?

唔... lock左門都可以unlock的😶
代入左,如果我係男人.我會點回應妳既提議.

真係曳,lock門都仲要走,下次妳上車,應該將妳對鞋放係我果邊既seat位就安全.
:smile_34::smile_34::smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-8-7 02:43 AM 發表 查看引用來源

這次回憶真係好傷下。你寫出來應該就等於再痛多一次。但我覺得個刻你開車門離開很潚灑!我一定心軟不會做到呢步。會跌入無限輪迴!

所以,我繼續支持你更新😝😝😝

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-8-8 01:12 PM 發表 查看引用來源

佢想做gentleman幫你開門🤣
咁鐘意開門去做bell boy啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆