上一頁下一頁
發新話題

小女人日記 - Vivian 屋企

收藏  |  訂閱
49  17.3k

引用:
原帖由 Connie2012 於 2019-8-21 03:27 AM 發表 查看引用來源
2019  。  夏 。 熱。。。

(:smile_13: 唔好意思.....太耐無post 搞到亂曬)
今年好似特別熱...........依到嘅日記寫的特別慢....
其實有段時間覺得等comment等得好辛苦
好comment特別開心
有時有唔好嘅comment 個人會又小小down....
有時睇到想講深入D 露骨D
但又好多時撞正無人....
有人又未必想..... ...
有冇一齊出去搵食

引用:
原帖由 Connie2012 於 2019-8-21 03:27 AM 發表 查看引用來源

(:smile_13: 唔好意思.....太耐無post 搞到亂曬)
今年好似特別熱...........依到嘅日記寫的特別慢....
C姐你哋3個好姊妹平時都鍾意露下??:smile_o06:
有無故意露下比你個fd嘅男友睇??:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 muffy_tf 於 2019-8-21 09:31 PM 發表 查看引用來源

C姐你哋3個好姊妹平時都鍾意露下??:smile_o06:
有無故意露下比你個fd嘅男友睇??:smile_o05::smile_o05:
我同Betty 鐘意露
Vivian 就無
你睇下我嘅日記咪知道囖

支持師姐-繼續出好Post ! 
呢間屋入面應該仲有更精彩的故事。期待

就係因為0個次沖涼
我地好多時都上去Vivian 到
有時行完街上去
已經熱到一身汗
我地會唔開冷氣
除咗衫坐響個廳
邊傾計繼續出多D汗先去沖涼
有日如常去Vivian 屋企hea
入屋放低手袋後
就開始除咗濕透嘅衫
走去騎樓涼幹濕衫同bra
Vivian 除bra 除得最快
因為佢人瘦但汗大
又加上佢個bra 太厚
一般都濕的好緊要
我係無帶bra
除咗件背心抵比Betty就坐低
準備繼續出出汗
Betty 除完就同Vivian 掛衫
兩個舉高手掛衫時。。。。
啊敏著住條媽煙通打大赤蠟行咗出來
一睇。。。調頭入翻房
Vivian 就跟咗佢入房
我同Betty 就去咗沖涼
沖涼嘅時候 Betty 同我講
話同Vivian 8過我地兩 pair 人 D野
佢好想好似我地咁
要個老公死心塌地咁對佢.........
啊敏響醫院出名好男人
醫院好多護士都虎視眈眈
佢有D怕。。。。。
另外原來佢發現幾次同啊敏一齊去我地屋企食飯
見我唔帶 bra 著背心 響屋企走來走去
我成晚走光
食完飯翻到屋企  啊敏就要佢著背心
同佢做  啊敏做的特別落力
好幾次都係咁  Vivian 就察覺到
想繼續
.*   *   *   *   *   *   *
Vivian 攞咗背心波褲同條背心裙比我地換
沖完涼出到黎
客廳已經開好冷氣
啊敏坐咗響sofa......
我地其實同啊敏都幾熟
佢都識得我老公同啊力
另外啊敏變咗我地醫療顧問
有mud 頭暈身慶都第一時間call 佢
但係光豬豬係第一次

引用:

Welcome back....long time no see.

引用:
原帖由 hank 於 2019-8-22 01:06 AM 發表 查看引用來源

Welcome back....long time no see.
Thank you.
真係幾long time
我係希望每年都有D野記載吓

咁夜既

引用:
原帖由 Connie2012 於 2019-8-22 04:11 AM 發表 查看引用來源

Thank you.
真係幾long time
我係希望每年都有D野記載吓
歡迎回歸!就妳哋兩pair人都咁精彩啦!再加埋Vivianㄧpair就真係世紀大戰了!

淮海路?上海?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆