上一頁下一頁
發新話題

女仔既自慰煩惱

收藏  |  訂閱
45  2.0k

c姐破左處未?

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-27 10:51 PM 發表 查看引用來源

原來係師姐。失覺。:smile_35:

所謂嘅"用力壓"其實即係點?有冇用玩具或者其他硬物?卵巢位於子宮側較深位置,正常嘅自慰唔會影響到。尤其係手指DIY,直頭冇可能。無論男女,自慰係最正常不過,自然而然,而且健 ...
師兄,係性呢一方面,你一定係我師兄,真係失禮甚至乎一個90後我都要叫佢一聲師姐師兄
男人我唔知,但一個女人如果長期有自慰習慣,自已滿足到自已,真係分分鐘都可以成世唔洗同男人有性行為架呢樣有好有唔好啦!當然好多人都會話比人插過可能仲會再high d添
我通常用被用力厭落去囉....跟住個個懷疑係卵巢位就"遠遠"地囉,我就係懷疑我自慰呢個行為唔知係咪刺激到我個卵巢有某d reaction
你講開咁多卵巢病,其實我本身係有個個叫做多囊卵巢症,唔知有冇關呢...我自已年年都會有見婦科醫生,但呢個問題,真係好難開口....話自已自慰,有咁既反應
或者呢個問題我po錯區,攪到大家又集中晒我幾歲自慰

引用:
原帖由 meme2015 於 2015-5-27 01:25 PM 發表 查看引用來源
我既自慰方法其實係用力壓落去陰道位置(其實我不exactly知道某一點,因為係朋感覺),已經過程好快,1-2秒就完...唔知有冇sis係同我差不多呢?
其實一路以黎都怕自慰會有副作用,咩失禁呀,尿道炎,所以可以既話,我盡量都一 ...
我猜自慰沒什麼副作用的吧?
我差不多每天一次還覺得幾好
而且無痛啊

點解唔扑野呀 X 2  :smile_o10:

女性到25就最好接受每每一次婦科檢查

引用:
原帖由 meme2015 於 28/5/2015 01:59 AM 發表 查看引用來源

師兄,係性呢一方面,你一定係我師兄,真係失禮甚至乎一個90後我都要叫佢一聲師姐師兄
男人我唔知,但一個女人如果長期有自慰習慣,自已滿足到自已,真係分分鐘都可以成世唔洗同男人有性行為架呢樣有好有唔好啦!當然 ...
小弟偶有聽聞,女性自慰快感大於真正性交。但我諗呢樣嘢純屬個人喜好。

我懷疑師姐對男人興趣不大,甚至完全無興趣?

小弟青春期亦試過有一排喜歡同張棉被“做愛”。 玩法係將厚棉被卷成特大臘腸卷狀,然後以下體摩擦之,直至射精。當時仲係處男嘅我,覺得超爽。但玩完之後小腹位置會有少少撮撮痛。我諗情況同你差唔多。

多囊性卵巢綜合症(Polycystic Ovary Syndrome,簡稱PCOS),係一種女性內分泌失衡嘅情況。基本症狀為冇排卵,卵巢囊腫,以及雄性激素過多。我估醫生應該向你解釋過,呢個唔係病,而係一個唔正常嘅condition。基本上,不能痊癒。但可通過飲食同適量運動調理改善。

老實講,都係嗰啲常識嘢:戒糖。定期做卵巢檢查。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-28 11:45 AM 發表 查看引用來源

小弟偶有聽聞,女性自慰快感大於真正性交。但我諗呢樣嘢純屬個人喜好。

我懷疑師姐對男人興趣不大,甚至完全無興趣?

小弟青春期亦試過有一排喜歡同張棉被“做愛”。 玩法係將厚棉被卷成特大臘腸卷狀,然 ...
都有人曾經咁懷疑我對男人冇興趣..但事實上唔係!我係鐘意男,都希望可以同自已心愛既男人做愛,不過,呢個又關乎我本身個性格問題....所以又一直都冇囉!
你話你腹部都有少少痛,會唔會係D肌肉抽筋?其他男仔都會咁??
多囊性卵巢綜合症,你說得對...生育都會成問題 冇得醫

引用:
原帖由 lefluide 於 2015-5-28 12:10 AM 發表 查看引用來源

我猜自慰沒什麼副作用的吧?
我差不多每天一次還覺得幾好
而且無痛啊

你點自慰?

引用:
原帖由 meme2015 於 2015-5-28 02:32 PM 發表 查看引用來源

都有人曾經咁懷疑我對男人冇興趣..但事實上唔係!我係鐘意男,都希望可以同自已心愛既男人做愛,不過,呢個又關乎我本身個性格問題....所以又一直都冇囉!
你話你腹部都有少少痛,會唔會係D肌肉抽筋?其他男仔都會咁?? ...
有得醫架,去做婦科檢查先啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-5-28 02:44 PM 發表 查看引用來源
有得醫架,去做婦科檢查先啦
有得醫既話,應該係奇蹟,我年年都做,醫生都話冇得醫
最多係食避孕丸調返岩D經期

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆