天氣熱,男士們,你會出街唔著衫嗎?

收藏  |  訂閱
35  1.6k

引用:
原帖由 panpeter 於 2015-5-6 03:13 PM 發表 查看引用來源

但最緊有人陪,否則很危險

找人陪?費時在野外脫光衣露出覺得對佢唔好意思

我男人成日出街唔著衫

引用:
原帖由 sillychungsilly 於 2015-5-7 04:17 PM 發表 查看引用來源
我男人成日出街唔著衫

見然係真男人,如果天氣十分熱,不如男仔齊齊唔著衫出街

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-5-7 05:03 PM 發表 查看引用來源

見然係真男人,如果天氣十分熱,不如男仔齊齊唔著衫出街
哈,我男友好少理其他人點著衫
好多時佢係唯一一個唔著衫既男人
而家佢已經連續好多日冇著衫啦

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-5-5 10:34 PM 發表 查看引用來源
有時總會在球場、運動場、地盤等不時見到唔著衫的男人
你咪先係呢d地方試下囉,過到自己個關就ok

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-5-5 06:03 PM 發表 查看引用來源
近日天氣很熱?剛才曾經想想男人出街唔著衫有冇問題的時候,

就曾經在論壇問過,原來男人在街上只冇著上身(有著褲)沒有違法。

我想找一次出街唔著衫但唔太敢,因此舉又怕赤裸的我唔太好受,覺得我咁有點核 ...
我成日咁做,都冇比人話過核突

我成日都唔著衫操拳啦!有乜問題?

問題不是在於犯不犯法,而是一見到唔受到歡迎及反感的行為就零包容又話要起底的社會文化:smile_27:

有些人覺得唔著衫無所謂,但有些人就會覺得咁會覺得核突,唔著衫被影到又會隨時被起底

正如男同志之間(16歲以上)在不影響市容下進行性行為本來沒有犯法,但有時因為行為令大眾反感而變成非法

https://www.youtube.com/watch?v=5RYmxzzTDi0

引用:
原帖由 elijahli2 於 2015-5-15 10:55 AM 發表 查看引用來源
問題不是在於犯不犯法,而是一見到唔受到歡迎及反感的行為就零包容又話要起底的社會文化:smile_27:

有些人覺得唔著衫無所謂,但有些人就會覺得咁會覺得核突,唔著衫被影到又會隨時被起底
咁都睇場合既,例如睇戲當然唔會唔著衫

不過有好多場合其實人地未必介意,例如球場,甚至大排檔。我男友去呢d地方一定唔會著衫,甚至而家會唔著衫入超市同茶餐廳。絕大部份時間全場得佢一個唔著衫,有時仲要當住一大班女面前,佢話未驚過起底

前往最後回覆