上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#50 - 未婚夫日誌 p.1,9

收藏  |  訂閱
2.8k  43.0k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-17 08:32 PM 發表 查看引用來源

嗲佢聽朝早D起身同你食早餐
佢返到公司先食架

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-17 10:31 PM 發表 查看引用來源

我35過左半有多啦
其實我外表⋯⋯同10年前真係差唔多
所以冇野係唔得,我仲係皮膚好敏感嗰類,做運動用談戀愛係最好嘅保護
即係寶寶樣子似25歲:smile_40:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-17 10:31 PM 發表 查看引用來源

我35過左半有多啦
所以冇野係唔得,我仲係皮膚好敏感嗰類,做運動用談戀愛係最好嘅保護
即係寶寶樣子似25歲:smile_40:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-17 08:54 PM 發表 查看引用來源

型爸真係型爸,有深度
型爸有名你叫,唔係浪得虛名

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-17 08:59 PM 發表 查看引用來源

師妹,可以玩下“改少少”架。
佢教既,如果另一半忙,妳就靜靜雞將屋企一d野改少少,一d野改少少,妳愛人應該一開始唔發現,到佢發現時,就可以玩下猜下其實妳改左幾多。
男人會好感動妳默默去改而又改動得好。即一開始唔使太大動作,由日常野改下先,同一個地方同一個人卻有進步有改變,好有趣架。
咁如果妳講妳男人好耐都唔發現呢,咁可能妳仲要執一執改多d,如果覺無聊咩?佢講日子都係咁過,咩都唔諗就講 ...
你呢個提議係十分之好既!但對於我個個黎講係無用既!
佢將全副心機都放左係工作上面。即使我變瘦左,佢都成兩三個月後先至發現到。

唔緊要啦!我對住佢己已經大半世人!咩都接受左架啦!我都係見你放閃放得咁厲害,出黎抽下水咋!😝😝😝

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-17 09:16 PM 發表 查看引用來源

Very interesting woman
佢係果種做野好認真,咩都要做得好,仲會要叻過對方,對自己有要求果種人,需知女人咁樣,其實好吸引。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-17 09:39 PM 發表 查看引用來源

我居然睇晒你成篇無聊嘢
灰灰我笑左!😝😝😝

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-17 09:39 PM 發表 查看引用來源

我居然睇晒你成篇無聊嘢
咩喎……
正如前言,女人本身個底叻,但有時吸引我地男人在於佢唔認真mode時,都會share下d白痴低能野,其實我buy架。
佢可以係我面前做番個簡單既女人,咁就夠。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-17 09:45 PM 發表 查看引用來源

咁睇來你真係好無聊
我唔信妳無無聊白痴野呀下

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-17 10:25 PM 發表 查看引用來源

我35過左半有多啦
我都覺得係!
做運動同有愛先係女人最好既補品!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆