上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#50 - 未婚夫日誌 p.1,9

收藏  |  訂閱
2.8k  43.0k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-17 06:10 PM 發表 查看引用來源

所以今日有人陪食/有得陪人食
就風騷到咁😎
有人陪食咩都開心

引用:
原帖由 森杉谷 於 2019-9-17 06:19 PM 發表 查看引用來源

唔要19 moment
呢位市民,你誤會左佢地啦
佢哋係Supper Moment, 新碟名係19Moment
我打嗰首歌嘅名叫無盡
🎤🎧誰又能鑑定你的醜惡與美好

引用:
原帖由 型爸 於 2019-9-17 06:49 PM 發表 查看引用來源

有d似。咁岩呢排睇開孔子,見到咪問下

https://kknews.cc/culture/bloqzz9.html
型爸真係型爸,有深度

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-9-17 08:08 PM 發表 查看引用來源

個個開心樣呢!真係淨係睇字都曬死人!
難委我連另一半今日都未見過佢!
師妹,可以玩下“改少少”架。
佢教既,如果另一半忙,妳就靜靜雞將屋企一d野改少少,一d野改少少,妳愛人應該一開始唔發現,到佢發現時,就可以玩下猜下其實妳改左幾多。
男人會好感動妳默默去改而又改動得好。即一開始唔使太大動作,由日常野改下先,同一個地方同一個人卻有進步有改變,好有趣架。
咁如果妳講妳男人好耐都唔發現呢,咁可能妳仲要執一執改多d,如果覺無聊咩?佢講日子都係咁過,咩都唔諗就講無聊先最無聊喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-17 08:50 PM 發表 查看引用來源

why not both?

但佢話我太曳,今日只可以拖手,我問佢乖既定義係咩?
佢同我講考試高分過佢先講,真係作死,佢好似好有把握,但……有意思,就睇下點。 ...
Very interesting woman

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-17 09:16 PM 發表 查看引用來源

Very interesting woman
今日好想食雞鍋

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-17 09:22 PM 發表 查看引用來源

今日好想食雞鍋
想食就食啦…做人唔好諗咁多

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-17 09:28 PM 發表 查看引用來源

想食就食啦…做人唔好諗咁多
可能寶寶對你呼喚呀~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-17 08:59 PM 發表 查看引用來源

師妹,可以玩下“改少少”架。
佢教既,如果另一半忙,妳就靜靜雞將屋企一d野改少少,一d野改少少,妳愛人應該一開始唔發現,到佢發現時,就可以玩下猜下其實妳改左幾多。
男人會好感動妳默默去改而又改動得好。即一開始唔使太大動作,由日常野改下先,同一個地方同一個人卻有進步有改變,好有趣架。
咁如果妳講妳男人好耐都唔發現呢,咁可能妳仲要執一執改多d,如果覺無聊咩?佢講日子都係咁過,咩都唔諗就講 ...
我居然睇晒你成篇無聊嘢

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2019-9-17 09:36 PM 發表 查看引用來源

可能寶寶對你呼喚呀~
我...我今晚要交人呀…😆😆😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆