上一頁下一頁
發新話題

與C先生的激情-潛能被啟發-潮吹N次-

收藏  |  訂閱
170  17.3k

引用:
原帖由 雪兒28 於 2019-9-9 11:45 PM 發表 查看引用來源
真係好。唔好話潮吹,我高潮都未試過😢
如果自己DIY呢?會唔會有

引用:
原帖由 Pretty女神 於 2019-9-10 02:42 AM 發表 查看引用來源

D師兄話人總是貪心的🙊
人嘅本性,不分男女

引用:
原帖由 Pretty女神 於 2019-9-5 01:39 PM 發表 查看引用來源

我以前都冇諗過自己會潮吹架,我以為係AV特技乍🤣🤣
試過之後,又成日想試添👉🏼👈🏼
其實我都會好似你咁諗,真係以為AV先會有㗎咋,因為我都無試過,到底感覺係點嘅呢?

引用:
原帖由 雪兒28 於 2019-9-9 11:45 PM 發表 查看引用來源
真係好。唔好話潮吹,我高潮都未試過😢
其實我都係啊:smile_13:

之前有個女仔未試過潮吹,每次聽到好多水聲就潮吹既時候就會好緊張,係咁縮同推開我。

但試過一次叫佢放鬆潮吹到,之後就會次次得,上晒引唔潮吹唔俾停😂😂😂

小弟也有幸見識過嘲吹的女子。之前有兩個人妻SP, 熟落之後,差不多每次做也會潮吹,其中一個好似師姐咁講,做一晚噴十次八次一定有。但小弟就唔係點潮吹法都鐘意,如男上時女噴水真係試過直噴到面,咁噴法我有D抗拒,最欣賞是前戲夠的情況下,女上時溜水,女人嘅興奮表情完全表露無遺,再加上溜水嘅聲音,呢個我諗好多師兄都鐘意。但根據兩位人妻SP所講,其實佢地潮吹同高潮是兩回事,但都是舒服的,再加上她們見到男人的興奮表情,佢哋都有興奮嘅感覺

其實有無人真正講得出潮吹出來的液體係咩?有無試過lam過,甚至吞過?
是尿?是愛液?還是清水?

引用:
原帖由 Silker 於 2019-9-10 04:38 PM 發表 查看引用來源
其實有無人真正講得出潮吹出來的液體係咩?有無試過lam過,甚至吞過?
試過😂應該係有小小小小尿味既水

引用:
原帖由 Silker 於 2019-9-10 04:38 PM 發表 查看引用來源
我覺得同水相似,冇尿味 😅

反而我覺得潮吹唔需要去追求,只要有性高潮就可以。曾經又有一人妻 SP, 我跟她做了幾次,看她也舒服同肉緊,但尾後才發現她每次都差一點點,沒有高潮,當時都剩係諗住時間,做耐D一定到,點知都係差D。之後她跟我說她的老公好鬼粗魯,大部分情況都是在沒有前戲的情況進入,反而令佢有高潮,但之後find out 原來每一次都刺激到佢某個部位,咁我地之後就搵到解決方案,有時要開心真係要溝通,慢慢去搵個方案出來 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆